Допоміжне обладнання

  • Підкатегорії
  • Опис

Основною метою будь-якого підприємця, який вирішив організувати хлібопекарню або кондитерську, є отримання стабільного прибутку. А для реалізації своїх цілей йому необхідно налагодити виробництво досить різноманітного асортименту хлібобулочних виробів високої якості при мінімальних витратах робочої сили і енергії. В сучасних реаліях це цілком реально здійснити, грамотно підібравши комплекс хлібопекарського обладнання.

Звичайно ж, основою будь-якого підприємства пов'язаного з хлібопеченням була і залишається піч. Від її робочих характеристик залежить і можливий обсяг виробленої продукції і асортимент. В доповнення до хлібопекарської печі необхідно підібрати обладнання для замісу і обробки тіста.

Не великі хлібопекарні цілком можуть задовольнятися мінімальним набором устаткування: машини для замісу тіста, машині для ділення и округлення тіста і піч.

Але якщо підприємець прагне налагодити безперебійну випічку виробів з борошна стабільно високої якості з мінімальним відсотком браку і витратами, то найкращим рішенням буде автоматизація всіх робочих процесів. Для чого необхідно підібрати і купити допоміжне обладнання для хлібопекарні.

Допоміжне хлібопекарське обладнання дозволяє вирішити безліч виробничих питань з максимальною вигодою. При цьому дуже істотно знижується частка ручної праці, а значить можливість отримання бракованої продукції через «людський фактор» мізерно мала.

До категорії допоміжного обладнання для хлібопекарні та кондитерських відносять машини для просіювання борошна, клімат-контроль, охолоджувальні вежі, охолоджувачі для води, машини для нарізання та пакування хліба, дозатори, візки, тісторозкачувальні машини і т. д. Допоміжне хлібопекарське обладнання призначене для заміни ручної праці машинами, що веде до підвищення продуктивності та якості продукції. Використовуючи повний комплекс обладнання для хлібопекарні досить просто організувати цілодобове виробництво, при цьому для обслуговування всіх машин достатньо одного/двох операторів.

Дуже важливо, що б допоміжне обладнання за всіма параметрами поєднувалося з основним, для чого необхідно врахувати багато нюансів. Тому, вибираючи для своєї пекарні машину для просіювання борошна, хліборізку, клімат-контроль не нехтуйте професійною допомогою. Нерідко, прагнучи зменшити витрати, підприємець вирішує купити вживане допоміжне хлібопекарське обладнання, ціна на яке буде більш доступною. В такому випадку особливу увагу приділіть репутації постачальника, щоб уникнути неправдивої або неповної інформації про стан машин, крім того наявність гарантійного талона є обов'язковою умовою для укладення угоди.

В нашому магазині ви можете підібрати собі весь комплекс хлібопекарського обладнання, включаючи і допоміжне як нове, так і вживане, від відомої турецької компанії Екомакіна.

Задайте питання менеджеру
×
Акції