Візки для подових печей

  • Обладнання
  • Опис

Пічні візки відносяться до допоміжного обладнання для хлібопекарського виробництва і представлені в досить великому й різноманітному асортименті. Це візки для ротаційних печей, візки для шаф витримки, для зберігання готової продукції, візки для транспортування і автоматичних укладальників продукції в подові печі. Пічні візки для своєї діяльності купують кондитерські цехи, міні-пекарні і великі хліб комбінати, власні виробництва супермаркетів, ресторанів і кафе, підприємства по виробництву макаронних виробів і напівфабрикатів і т. д.

До пічних візків висуваються досить жорсткі вимоги щодо якості виконання, так як поломка такого, здавалося б, незначного обладнання може призвести до зупинки всього виробництва і псування продукції. В якості основного матеріалу для виробництва пічних візків, найчастіше використовують чорну і нержавіючу сталь. Так як ці матеріали достатньо міцні і можуть витримувати високі температури без деформації.

Візки для хлібопекарського виробництва можуть виконуватися не розбірний або розбірнії конструкції. Розбірні моделі зручні тим, що займають мало місця під час транспортування або зберігання. Але не розбірні пічні візки вважаються більш міцними і надійними в експлуатації. У свою чергу візки для печей з нерозбірною конструкцією можуть мати два види з'єднання стиків це болтове і зварювальне кріплення. Зварна конструкція має більш тривалий термін експлуатації.

Візки для хлібопекарських печей експлуатуються в досить екстремальних умовах, це і високі навантаження, підвищена вологість і чималі температури. Тому дуже часто для посилення конструкції і підвищення вантажопідйомності використовуються кутові косинки, поздовжні і поперечні стяжки в місцях зварювання стиків. Велике значення мають діаметр труб, товщина металу, форма і розмір опорних жолобів. Колеса пічних візків заслуговують окремої уваги, так як на них діє дуже велике вагове навантаження. Необхідно переконатися, що вони виготовлені з жароміцного матеріалу, це може бути термостійка фенольна пластмаса, алюміній або чавун. Для підвищення маневреності візка колеса оснащуються поворотними механізмами.

Вибираючи візки для печі, наприклад, подової, необхідно врахувати модель печі, спосіб завантаження заготовок з тіста і т. д. Зокрема пічні візки для подових печей можуть призначатися для автоматичних укладальників продукції в піч або мати спеціальні направляючі стелажів для простого витягання їх руками.

Компанія «Екомакіна» пропонує пічні візки для подових печей що відповідають всім світовим нормам і стандартам якості, а це гарантує тривале і безпроблемне використання. Візки для автоматичного і ручного укладання, а також для транспортування заготовок з тіста у подову піч представлені у великому асортименті. А наші фахівці допоможуть вам зробити правильний вибір і оформити покупку в найкоротші терміни.

Задайте питання менеджеру
×
Акції