Камера попередньої витримки

  • Обладнання
  • Опис
  • Стандартні камери попередньої витримки PM304

    Стандартні камери попередньої витримки PM304

    Потужність мережі (кВт) 0.37
    Кількість чаш 304
    Висота машини (мм) 2440
    Висота тіста на вході (мм) 920
    Довжина машини (мм) 2325
    Ширина машини (мм) 2150
    Висота тіста на виході (мм) 1200
    Продуктивність (max) (год) 1824
    Діапазон ваги заготовок (гр) 350-1100
    Вага машини (кг) 1480
    Приблизний час витримки (хв) 8...10
     
  • Стандартні камери попередньої витримки PM820

    Стандартні камери попередньої витримки PM820

    Потужність мережі (кВт) 0.92
    Кількість чаш 820
    Довжина машини (мм) 3220
    Висота тіста на вході (мм) 855
    Висота машини (мм) 2870
    Ширина машини (мм) 2150
    Висота тіста на виході (мм) 1500
    Продуктивність (max) (год) 4800
    Діапазон ваги заготовок (гр) 150-650
    Вага машини (кг) 2090
    Приблизний час витримки (хв) 8...10
  • Стандартні камери попередньої витримки PM620

    Стандартні камери попередньої витримки PM620

    Потужність мережі (кВт) 0.74
    Кількість чаш 620
    Висота тіста на вході (мм) 855
    Довжина машини (мм) 3080
    Висота машини (мм) 2880
    Ширина машини (мм) 2150
    Висота тіста на виході (мм) 1500
    Продуктивність (max) (год) 3600
    Діапазон ваги заготовок (гр) 150-650
    Вага машини (кг) 1940
    Приблизний час витримки (хв) 8...10
  • Стандартні камери попередньої витримки BHDM 2000

    Стандартні камери попередньої витримки BHDM 2000

    Технічні характеристики

    BHDM 2000

    Потужність мережі

    кВт

    0.75

    Кількість комірок

    шт.

    154

    Висота машини

    мм

    2250

    Ширина машини

    мм

    1700

    Довжина машини

    мм

    1120

    Продуктивність (max)

    год.

    1800-2600

    Діапазон ваги заготовок

    г

    50- 1200

    Вага машини

    kg

    560

    Приблизний час витримки

    хв.

    4…5

  • Стандартні камери попередньої витримки BHDM 2100

    Стандартні камери попередньої витримки BHDM 2100

    Технічні характеристики

    BHDM 2100

    Потужність мережі

    кВт

    0.75

    Кількість комірок

    шт.

    280

    Висота машини

    мм

    2250

    Ширина машини

    мм

    1700

    Довжина машини

    мм

    1720

    Продуктивність (max)

    год.

    1800-2600

    Діапазон ваги заготовок

    г

    50- 1200

    Вага машини

    kg

    800

    Приблизний час витримки

    хв.

    4…8

  • Стандартні камери попередньої витримки PM154

    Стандартні камери попередньої витримки PM154

                    Технічні характеристики

    РM  154

     

    Потужність мережі , кВт

    0,37

    Количество ячеек, шт.

    154

    Ширина машини, мм

    1680

    Глибина машини, мм

    1645

    Висота машини, мм

    2260

    Висота заготовки на вході, мм

    900

    Висота заготовки на виході, мм

    1100

    Вага заготовки, г

    50-1200

    Маса машини, кг

    700

    Приблизний час витримки, хв

    7-13

Після того, як тісто було розділено на шматки потрібної ваги і заокруглене йому необхідно дати можливість «відпочити» або підійти. Якщо упустити цей етап і заготовки з тіста відразу ж без попередньої витримки відправити для формування і випічки, кінцева якість продукції дуже значно впаде. Справа в тому, що під час ділення, обминання і округлення в тісті створюється деяке внутрішнє напруження, ланки каркасу із клейковини частково руйнуються. Тому, якщо відразу після округлення тісто піддати досить серйозному механічному впливу під час закачування і формування погіршиться його структура. У випеченого продукту буде щільний і малопористый м'якуш.

Тому нехтувати попередньою витримкою не слід. Під час витримки найважливішим є мікроклімат, необхідна повна відсутність протягів і дотримання певних температур і вологості інакше тісто не підійде. В таких умовах структура тіста стає пористою і воно збільшується в об'ємі. Для того що б процес бродіння заготовок з тіста проходив під контролем необхідні камери попередньої витримки.

Камери або шафи попередньої витримки це хлібопекарське обладнання, яке забезпечує оптимальний мікроклімат для бродіння тіста і, як правило, є частиною автоматичної лінії по випічці хлібобулочних виробів. По своїй конструкції шафа для витримки являє камеру, усередині якої знаходиться рухомий конвеєр з лотками. Заготовки з тіста поміщаються в лотки і пересуваються всередині камери. Швидкість руху регулюється. Таким чином, заготовки з тіста безпосередньо з тістоокруглювача надходять у камеру попередньої витримки, а потім в тістозакатуючу машину. Для спрощення виробничого процесу передбачено регулювання механізму передачі заготовок з тіста таким чином, що б вони могли надходити на вихід з камери з однієї або з двох сторін.

Час перебування тіста в камері попередньої витримки залежить від вимог технології і властивостей тіста. За допомогою системи управління оператор регулює температуру, рівень вологості і час перебування заготовки в камері витримки.

Для створення певної температури і вологості використовується досить простий механізм. Внизу камери витримки розташований піддон, в який заливається вода. Воду в піддоні нагрівають ТЕНи, внаслідок чого утворюється теплий пар і надходить у камеру. Завдяки підтримці вологості на належному рівні, поверхня заготовок не пересихає і не твердне. Якщо не дотримуватися рівеня вологості під час витримки, поверхня заготовки стане занадто щільною, утворюється кірочка, яка не дає тісту вільно підходити. Із-за тиску на поверхні утворюються тріщини, а м'якушка не набуває належної пористості.

Камерами попередньої витримки обладнуються і великі підприємства і міні-пекарні. Купуючи камеру попередньої витримки необхідно врахувати такі параметри як, місткість, мінімальна і максимальна вага заготовок із тіста, можливість регулювати температуру і рівень вологості, вага і габарити самої камери. Багато моделей камер попередньої витримки мають прозорі двері, що дуже зручно для візуального контролю процесу бродіння.

Якщо ви шукаєте продуктивне, надійне і просте в управлінні обладнання для хлібопекарні або кондитерської, в тому числі камеру попередньої витримки, звертайтеся в наш магазин. У нас ви можете купити нове чи вживане обладнання від відомого турецького виробника Кумкая.

Повідомлення з сайту
×
Зворотний дзвінок
×
Акції