Ця техніка створена для того, щоб здійснити попередню витримку округлених заготовок тіста до їхнього оформлення. Витримка відбувається безперервно, заготовки постійно переміщаються з комірки в комірку. Комірки зроблені із пластика і зовнішнім виглядом нагадують сітку. Вони повністю відповідають санітарним нормам, легкі в догляді, при бажанні їх можна знімати. Кількість комірок варіюється від 620 до 820, тому можна обрати модель з потрібним показником. Тісто може виходити як зліва, так і справа, як Вам буде зручно, оскільки механізм передачі заготовок можна налаштувати. Контроль швидкості, подвійний вхід і вихід – ось додаткові можливості агрегату.
Потужність мережі (кВт) | 0.37 |
Кількість чаш | 304 |
Висота машини (мм) | 2440 |
Висота тіста на вході (мм) | 920 |
Довжина машини (мм) | 2325 |
Ширина машини (мм) | 2150 |
Висота тіста на виході (мм) | 1200 |
Продуктивність (max) (год) | 1824 |
Діапазон ваги заготовок (гр) | 350-1100 |
Вага машини (кг) | 1480 |
Приблизний час витримки (хв) | 8...10 |