Тісторозділювачі

  • Обладнання
  • Опис
  • Тістоподільна машина STORM 216

    Тістоподільна машина STORM 216

    Потужність мережі (кВт) 1.5
    Вага  заготовок з тіста (гр) 200-1600
    Продуктивність (шт) 600-1600
    Довжина тістоподільної машини (мм) 1090
    Висота тістоподільної машини (мм) 2130
    Ширина тістоподільної машини (мм) 1850
    Кількість поршнів (шт) 1
    Вага тістоподільної машини (кг) 800
  • Однопоршневі тісторозділювачі BKTM 2000

    Однопоршневі тісторозділювачі BKTM 2000

    Потужність мережі, кВт

    1,8

    Вага заготовок тіста, г

    50-150,
    80-300,

    100-450,
    150-600,

    200-900

    Продуктивність, шт/год

    700-3000

    Ширина тісторозділювача, мм

    700

    Довжина тісторозділювача, мм

    1600

    Висота тісторозділювача, мм

    1350

    Діаметр поршня, мм

    600, 800, 900, 1100, 1300

    Кількість поршнів, шт

    1

    Вага тісторозділювача, кг

    385

  • Двопоршневий тісторозділювач BKTM 2002

    Двопоршневий тісторозділювач BKTM 2002

    Потужність мережі, кВт

    1,8

    Вага заготовок тіста, г

    50-200,
    80-300,
    100-450

    Продуктивність, шт/год

    700-3000

    Ширина тісторозділювача, мм

    700

    Довжина тісторозділювача, мм

    1600

    Висота тісторозділювача, мм

    1350

    Кількість поршнів, шт

    2

Успіх хлібопекарського і кондитерського підприємства залежить від дуже багатьох факторів, і одним з найбільш важливих є якість продукції, яку неможливо досягти без рівномірного і точного поділу загальної маси тіста на шматки-заготовки. Ручна праця на цьому етапі виробництва не може забезпечити ні високу точність, ні продуктивність. Тому, наявність спеціальної машини для ділення тіста являється необхідністю, особливо якщо обсяги випікається продукції досить великі.

Машини для ділення тіста або тісторозділювачі здатні істотно підвищити продуктивність хлібопекарні і якість випічки, а так само в рази знизити кількість браку.

В загальних рисах робота тісторозділювача виглядає так, в приймач завантажують певну кількість тіста, на панелі управління вказую вага/об'єм заготовок і швидкість поділу. Все, далі машина працює сама, швидко, акуратно і безшумно.

Існує дуже багато моделей машин для ділення тіста і кожна з них має свої особливості. Так, наприклад, принцип поділу тіста може бути ваговій або об'ємний. Підприємства з великим оборотом, найчастіше, встановлюють більш продуктивні тістодільники з об'ємним принципом поділу, їх ще називають волюметричними.

Об'ємні тістодільники в свою чергу відрізняються методом розподілу тіста, який може бути вакуумно-поршневим і шнеково-нагнітальним. Якщо хлібопекарня займається виробництвом формових виробів у великих обсягах, то перевага часто віддається саме шнеково-нагнітальним машинам для ділення тіста. Вакуумно-поршневі тісторозділювачі дуже акуратно працюють з будь-якими видами тіста. Тісто відділяється без грубого тиску, тому зберігається його структура та не травмується клейковина, завдяки чому якість продукції підвищується в середньому до 25%.

Ще один важливий критерій, який необхідно враховувати при виборі тісторозділювача це його продуктивність, яка залежить від кількості одержуваних за одну закладку заготовок. Швидкість ділення в деяких моделях, в тому числі тісторозділювачів Екомакіна, має три швидкісних режими, а в якості додаткової опції пропонується автоматичне визначення швидкості роботи. Таким чином, можна підлаштовувати продуктивність обладнання під зміни обсягів роботи так, що б уникнути простоїв або затримок.

Крім того, вибираючи машину для ділення тіста, важливо врахувати її можливість регулювати вагу заготовок з тіста. Наприклад, для булочок заготовки в десятки грамів і для хліба в кілограм і більше. Виробники, як правило, вказують у специфікації можливу максимальну і мінімальну вагу заготовок.

І, ще одне питання, з яким неминуче зіткнетеся при виборі машин для ділення тіста, це виробник. Наш магазин пропонує вам продукцію відомої турецької компанії Кумкая.

Що ви отримаєте, вибираючи тісторозділювачі Екомакіна?

  1. Висока якість матеріалів і збірки. Корпус машини може бути виготовлений з нержавіючої сталі, пластику або покритий антистатичної фарбою. Для виготовлення приймального бункера використовується високоякісна харчова нержавіюча сталь. Удосконалена система ізоляції виключає попадання тіста і борошна всередину механізму.
  2. Простота обслуговування і роботи. Тісторозділювач Екомакіна не потребує регулярного очищеннях, користуватися ним дуже просто, система управління інтуїтивно зрозуміла і доступна. Крім того, машину можна інтегрувати в автоматичну лінію з випікання хлібобулочних виробів.
  3. Професійна консультація по вибору оптимального варіанту моделі тісторозділювача у відповідності з потребами виробництва. Гарантійне і сервісне обслуговування, інформаційна підтримка.
Повідомлення з сайту
×
Зворотний дзвінок
×
Акції