Машини для замісу тіста

  • Обладнання
  • Опис
  • Спіральна тістомісильна машина SP 130K

    Спіральна тістомісильна машина SP 130K

    Споживана потужність (кВт) 5.5...7.5 2
    Ширина машини (мм) 1330
    Глибина машини (мм) 1812
    Висота машини (мм) 1385
    Ємність діжі (кг, борошно) 80
    Ємність діжі (кг, тісто) 130
    Діаметр діжі (мм) 845
    Швидкість обертання двигуна спіралі (об./хв) 118...232
    Швидкість обертання двигуна діжі (об./ хв) 15.6
    Маса (кг) 1600
  • Спіральна тістомісильна машина SP 130

    Спіральна тістомісильна машина SP 130

    Споживана потужність (кВт) 5.5...7.5 0.75
    Ширина машини (мм) 845
    Глибина машини (мм) 1370
    Висота машини (мм) 1420
    Ємність діжі (кг, борошно) 80
    Ємність діжі (кг, тісто) 130
    Діаметр діжі (мм) 845
    Швидкість обертання двигуна спіралі (об./ хв) 118...232
    Швидкість обертання двигуна діжі (об./ хв) 15.6
    Маса (кг) 690
  • Спіральна тістомісильна машина SP 200K

    Спіральна тістомісильна машина SP 200K

    Споживана потужність (кВт) 7.5...11 2
    Ширина машини (мм) 1562
    Глибина машини (мм) 1995
    Висота машини (мм) 1750
    Ємність діжі (кг, борошно) 130
    Ємність діжі (кг, тісто) 200
    Діаметр діжі (мм) 945
    Швидкість обертання двигуна спіралі (об./хв) 82...162
    Швидкість обертання двигуна діжі (об./хв) 12
    Маса (кг) 1750
  • Відкатна діжа SP250К

    Відкатна діжа SP250К

    Висота (мм) 930
    Глибина діжі (мм ) 480
    Діаметр діжі (мм) 990
    Матеріал нержавіюча сталь
  • Тістоміс з вилковим місильним органом HYM 110

    Тістоміс з вилковим місильним органом HYM 110

    Потужність мережі (кВт) 4
    Ширина тістоміса (мм, діаметр діжі) 1210
    Довжина тістоміса (мм) 1660
    Висота тістоміса (мм) 1340
    Обсяг діжі (кг, борошно) 200
    Обсяг діжі (кг, тісто) 300
    Вага (кг) 495
  • Тістоміс з вилковим місильним органом HYM 100

    Тістоміс з вилковим місильним органом HYM 100

    Потужність мережі (кВт) 4
    Ширина тістоміса (мм, діаметр діжі) 1150
    Довжина тістоміса (мм) 1600
    Висота тістоміса (мм) 1300
    Обсяг діжі (кг, борошно) 150
    Обсяг діжі (кг, тісто) 225
    Вага (кг) 457
  • Тістоміс з вилковим місильним органом HYM 90

    Тістоміс з вилковим місильним органом HYM 90

    Потужність мережі (кВт) 2.2
    Ширина тістоміса (мм, діаметр діжі) 1080
    Довжина тістоміса (мм) 1340
    Висота тістоміса (мм) 1170
    Обсяг діжі (кг, борошно) 100
    Обсяг діжі (кг, тісто) 150
    Вага (кг) 344
  • Тістоміс з вилковим місильним органом HYM 80

    Тістоміс з вилковим місильним органом HYM 80

    Потужність мережі (кВт) 1.5
    Ширина тістоміса (мм, діаметр діжі) 1000
    Довжина тістоміса (мм) 1270
    Висота тістоміса (мм) 1085
    Обсяг діжі (кг, борошно) 60
    Обсяг діжі (кг, тісто) 90
    Вага (кг) 325
  • Тістоміс з вилковим місильним органом HYM 60

    Тістоміс з вилковим місильним органом HYM 60

    Потужність мережі (кВт) 1.1
    Ширина тістоміса (мм, діаметр діжі) 670
    Довжина тістоміса (мм) 990
    Висота тістоміса (мм) 895
    Обсяг діжі (кг, борошно) 25
    Обсяг діжі (кг, тісто) 40
    Вага (кг) 200
  • Тістоміс з вилковим місильним органом HYM 120

    Тістоміс з вилковим місильним органом HYM 120

    Потужність мережі (кВт) 5.5
    Ширина тістоміса (мм, діаметр діжі) 1300
    Довжина тістоміса (мм) 2060
    Висота тістоміса  (мм) 1400
    Обсяг діжі (кг, борошно) 250
    Обсяг діжі (кг, тісто) 375
    Вага (кг) 580
  • Підйомник-перекидач KD 250

    Підйомник-перекидач KD 250

    Споживана потужність (кВт) 2.2
    Ширина машини (мм) 1120
    Глибина машини (мм) 1665
    Висота машини (мм) 1865
    Маса (кг) 1760
    Максимальна висота підйому (мм) 2800
  • Тістоміс з вилковим місильним органом HYM 130

    Тістоміс з вилковим місильним органом HYM 130

    Потужність мережі (кВт) 5.5
    Ширина тістоміса (мм, діаметр діжі) 1360
    Довжина тістоміса (мм) 2460
    Висота тістоміса (мм) 1450
    Обсяг діжі (кг, борошно) 300
    Обсяг діжі (кг, тісто) 450
    Вага (кг) 620
     

Якщо розглядати технологічний процес приготування виробів з борошна, то заміс тіста є одним з вирішальних етапів, що визначає подальшу можливість розділу і обробки тіста і, в кінцевому підсумку, якість випічки. Крім того приготування і замішування тіста вимагає чималих фізичних зусиль і часу. Тому, в сучасних реаліях навіть в домашніх умовах все рідше тісто замішують вручну, віддаючи перевагу машинам для замісу тіста. Ну а якщо говорити про масове виробництво хлібобулочних і кондитерських виробів в будь-яких обсягах, то наявність тістоміса або міксера є обов'язковою умовою для успішності підприємства.

Асортимент побутових і промислових машин для замішування тіста, представлений на сучасному ринку, неймовірно різноманітний. Існує кілька конструкцій тістомісів, розроблених спеціально під різні види тіста.

Горизонтальний тістоміс призначений для замісу крутого тіста, наприклад, для чебуреків, пельменів, пряників. Спіральні тістоміси призначені для роботи з дріжджовим тістом. Планетарний тістоміс використовується найчастіше на професійних кухнях ресторанів, кафе тощо. Справа в тому, що тістоміси такого типу оснащуються кількома видами насадок, використовуючи які можна не тільки замісити тісто, але і обробити фарш, картопляне пюре і т. д. Вилочний тістоміс завдяки особливій формі місильного органу, імітує заміс руками.

Тістомісильні машини можуть використовуватися автономно, або ж їх включають до складу автоматичної лінії по випічці хліба, все залежить від специфіки виробництва. Вивантаження тіста може бути повністю або частково автоматизоване. У будь-якому випадку, участь людини в процесі вимішування тіста зводиться до мінімуму, потрібно тільки завантажити інгредієнти згідно з рецептурою, вказати параметри роботи та включити тістоміс. Інгредієнти так само можуть додаватися і в процесі роботи обладнання. У такому разі, якщо не передбачено спеціальне віконце з захисною сіткою, при відкриванні кришки тістоміс автоматично зупиняється, що запобігає можливість отримання травми працівником.

Продуктивність тістоміса в більшій мірі залежить від розмірів діжі, крім того діжа може бути стаціонарною, підкотною і перекидною. Для того що б визначитися з вибором розміру і конструкції діжі необхідно врахувати ступінь автоматизації виробництва, специфіку обладнання що входить в комплекс і, звичайно ж, обсяги виробництва.

Визначитися з вибором машини для замішування тіста буває дуже не просто і краще не нехтувати професійною допомогою. Ми готові дати повну інформацію на всі ваші питання і пропонуємо великий вибір нового та вживаного обладнання для хлібопекарні.

Зокрема у нас ви можете купити тістомісильні машини турецької компанії Екомакіна, яка відома на світових ринках як надійний і відповідальний виробник.

Спіральні тістоміси Екомакіна забезпечать економію енергії та часу, так як завдяки новим розробкам, вони швидше справляються з виконанням своїх функцій без втрати якості. Нержавіюча сталь, з якої виготовляють діжі, стійки і спіралі, володіє високими гігієнічними показниками і простотою у догляді. Передбачено два способи керування машинами для замісу тіста: автоматичний і ручний. Вилочний тістоміс Екомакіна ретельно перемішує всі інгредієнти, забезпечуючи якісний заміс тіста.

Повідомлення з сайту
×
Зворотний дзвінок
×
Акції