Розміри листів (мм) | 400X600 |
Кількість дек (шт) | 16 |
Довжина печі (мм) | 1265 |
Ширина печі (мм) | 980 |
Висота печі (max) (мм) | 2315 |
Споживча потужнiсть (кВт) | 30 |
Площа випічки (м2) | 3,84 |
Максимальна температура нагріву (°C) | 300 |
Джерело палива | ЕЛЕКТРИКА |
Вага (кг) | 400 |
Робочий тиск води (бар) | 3....4 |
Площа випікання, м2 |
2.4 |
Кількість листів |
10 |
Розміри листів, мм |
400*600 |
Відстань між листами, мм |
80 |
Глибина печі, мм |
990 |
Ширина печі, мм |
1200 |
Висота печі, мм |
550 |
Джерело теплової енергії |
електрика |
Параметри ферментаційної шафи |
|
Глибина печі, мм |
1210 |
Ширина печі, мм |
1180 |
Висота печі, мм |
550 |
Площа випічки (м2) | 1,44 |
Кількість дек (шт) | 6 |
Розміри листів (мм) | 400x600 |
Відстань м/у листами (мм) | 80 |
Ширина (мм) | 970 |
Довжина (мм) | 1460 |
Висота (мм) | 1500 |
Тепловіддача (Ккал / год) | ......... |
Потужність електр.під'єднань (кВт) | 14,5 |
Вага печі (кг) | 245 |
Види палива | ЕЛЕКТРИКА |
Розміри листів (мм) | : | 400x800 |
Кількість дек (шт) | : | 16 |
Довжина печі (мм) | : | 1370 |
Ширина печі (мм) | : | 980 |
Висота печі (max) (мм) | : | 2315 |
Споживча потужнiсть (кВт) | : | 40 |
Площа випічки (м2) | : | 5,12 |
Максимальна темпіратура нагріву (°C) | : | 300 |
Джерело палива | : | ЕЛЕКТРИКА |
Вага (кг) | : | 450 |
Робочий тиск води (бар) | : | 3...4 |
Площа випікання (м²) |
2,4 |
Кількість дек (шт.) |
10 |
Розміри дек (мм) |
400*600 |
Відстань між деками (мм) |
80 |
Глибина печі (мм) |
1460 |
Ширина печі (мм) |
1050 |
Висота печі (мм) |
1900 |
Споживана потужність (кВт) |
22,5 |
Маса печі (кг) |
280 |
Джерело теплової енергії |
електрика |
Конвекційні печі займають почесне місце не тільки в хлібопекарнях, але і на професійних кухнях ресторанів, кафе, готелів, кондитерських та багатьох інших закладів, адже свіжа, ароматна і смачна випічка піднімає їх рейтинг і приваблює клієнтів. Справа в тому, що конвекційні печі або, як їх ще називають конвектомати, мають більш компактні, в порівнянні з іншими типами печей, розміри, що дозволяє розміщувати їх на не великих за площею кухнях. Але при цьому, використовуючи конвектомати можна випікати чудову випічку, хліб або булочки, а так само кулінарні вироби і гастрономічні страви.
Принцип роботи конвекційних печей ґрунтується на примусовому рівномірному розподілі гарячого повітря по всій робочій камері, для чого використовується циркуляційний вентилятор. Нагрівальні елементи розігрівають повітря до необхідної температури, а вентилятори забезпечують його розподіл по всій площі робочої камери печі. Вентиляторів може бути декілька, все залежить від розмірів камери і кількості листів. Ще більш поліпшується якість випікання хлібобулочних і кондитерських виробів, а також приготування інших страв завдяки наявності парогенератора. Ця опція притаманна не всім печам і може замовлятися покупцем додатково при необхідності. Таким чином, можливість комбінувати рівень вологості і температуру, дозволяє скоротити час приготування до 30 %. І, що дуже важливо, продукція, будь то хліб, булочки, кондитерські вироби або що-небудь інше, готується рівномірно. Будь-яка випічка має красиву і глянсову поверхню, а хрустка скоринка просто не може залишити байдужим.
Ще одна важлива якість конвекційних печей полягає в можливості одночасного приготування різних типів випічки або страв. При цьому не варто боятися, що запахи змішаються або зміниться смак продуктів що готуються.
Дуже зручна у використанні конвекційна піч з шафою для розстойки для попередньої ферментації. Така конструкція дозволяє організувати безперервний процес приготування випічки. При цьому немає необхідності в придбанні камери росстою окремо і економиться простір, що особливо актуально для невеликих пекарень, кондитерських або власних виробництв супермаркетів, ресторанів і кафе.
Для того що б у простір навколо печі не поширювалися випаровування і температура, передбачений козирок, який по суті являє собою витяжний зонт і приєднується до загальної системи вентиляції. Невеликі коліщатка дозволяють при необхідності легко перемішати конвектомати. Дверцята печі оснащується подвійним склом, яке перешкоджає поширенню високих температур, але дозволяє спостерігати за процесом приготування. Високоякісна нержавіюча сталь підвищує такі якості печі як надійність, довговічність, безпека і простота у догляді.
Всі ці якості, доповнені естетичним і декоративним зовнішнім виглядом, дозволяють встановлювати піч в безпосередній близькості до покупця. Таким чином, покупець бачить процес випікання і відчуває дражливий аромат випічки, що, безсумнівно, впливає на підвищення бажання купити.
Звичайно ж, конвекційні печі представлені в досить великому асортименті, так що кожен може підібрати модель, відповідно потребам та обсягами виробництва конкретної хлібопекарні, кондитерської або професійної кухні ресторану.
Ціна на конвектомати залежить від багатьох параметрів, таких як продуктивність, тип управління (електро-механічне або електронне), наявність додаткових опцій, виробник і т.д.
Конвекційні печі Кумкая представляють нове покоління хлібопекарського обладнання, яке відрізняється простотою і надійністю експлуатації, продуманою ціною і незмінно чудовою якістю випічки.