Конвекційні печі

  • Обладнання
  • Опис
  • Конвекційна піч LİDER 45

    Конвекційна піч LİDER 45

    Розміри листів (мм) 400X600
    Кількість дек (шт) 16
    Довжина печі (мм) 1265
    Ширина печі (мм) 980
    Висота печі (max) (мм) 2315
    Споживча потужнiсть (кВт) 30
    Площа випічки (м2) 3,84
    Максимальна температура нагріву (°C) 300
    Джерело палива ЕЛЕКТРИКА
    Вага (кг) 400
    Робочий тиск води (бар) 3....4
  • Конвекційна піч LİDER24

    Конвекційна піч LİDER24

    Площа випікання, м2

    2.4

    Кількість листів

    10

    Розміри листів, мм

    400*600

    Відстань між листами, мм

    80

    Глибина печі, мм

    990

    Ширина печі, мм

    1200

    Висота печі, мм

    550

    Джерело теплової енергії

    електрика

    Параметри ферментаційної шафи

    Глибина печі, мм

    1210

    Ширина печі, мм

    1180

    Висота печі, мм

    550
  • Конвекційна піч LIDYA 6 E

    Конвекційна піч LIDYA 6 E

    Площа випічки (м2) 1,44
    Кількість дек (шт) 6
    Розміри листів (мм) 400x600
    Відстань м/у листами (мм) 80
    Ширина (мм) 970
    Довжина (мм) 1460
    Висота (мм) 1500
    Тепловіддача (Ккал / год) .........
    Потужність електр.під'єднань (кВт) 14,5
    Вага печі (кг) 245
    Види палива ЕЛЕКТРИКА
  • Конвекційна піч LİDER55

    Конвекційна піч LİDER55

    Розміри листів (мм) : 400x800
    Кількість дек (шт) : 16
    Довжина печі (мм) : 1370
    Ширина печі (мм) : 980
    Висота печі (max) (мм) : 2315
    Споживча потужнiсть (кВт) : 40
    Площа випічки (м2) : 5,12
    Максимальна темпіратура нагріву (°C) : 300
    Джерело палива : ЕЛЕКТРИКА
    Вага (кг) : 450
    Робочий тиск води (бар) : 3...4
  • Конвекційна піч LIDYA 10E

    Конвекційна піч LIDYA 10E

    Площа випікання (м²)

    2,4

    Кількість дек (шт.)

    10

    Розміри дек (мм)

    400*600

    Відстань між деками (мм)

    80

    Глибина печі (мм)

    1460

    Ширина печі (мм)

    1050

    Висота печі (мм)

    1900

    Споживана потужність (кВт)

    22,5

    Маса печі (кг)

    280

    Джерело теплової енергії

    електрика

Конвекційні печі займають почесне місце не тільки в хлібопекарнях, але і на професійних кухнях ресторанів, кафе, готелів, кондитерських та багатьох інших закладів, адже свіжа, ароматна і смачна випічка піднімає їх рейтинг і приваблює клієнтів. Справа в тому, що конвекційні печі або, як їх ще називають конвектомати, мають більш компактні, в порівнянні з іншими типами печей, розміри, що дозволяє розміщувати їх на не великих за площею кухнях. Але при цьому, використовуючи конвектомати можна випікати чудову випічку, хліб або булочки, а так само кулінарні вироби і гастрономічні страви.

Принцип роботи конвекційних печей ґрунтується на примусовому рівномірному розподілі гарячого повітря по всій робочій камері, для чого використовується циркуляційний вентилятор. Нагрівальні елементи розігрівають повітря до необхідної температури, а вентилятори забезпечують його розподіл по всій площі робочої камери печі. Вентиляторів може бути декілька, все залежить від розмірів камери і кількості листів. Ще більш поліпшується якість випікання хлібобулочних і кондитерських виробів, а також приготування інших страв завдяки наявності парогенератора. Ця опція притаманна не всім печам і може замовлятися покупцем додатково при необхідності. Таким чином, можливість комбінувати рівень вологості і температуру, дозволяє скоротити час приготування до 30 %. І, що дуже важливо, продукція, будь то хліб, булочки, кондитерські вироби або що-небудь інше, готується рівномірно. Будь-яка випічка має красиву і глянсову поверхню, а хрустка скоринка просто не може залишити байдужим.

Ще одна важлива якість конвекційних печей полягає в можливості одночасного приготування різних типів випічки або страв. При цьому не варто боятися, що запахи змішаються або зміниться смак продуктів що готуються.

Дуже зручна у використанні конвекційна піч з шафою для розстойки для попередньої ферментації. Така конструкція дозволяє організувати безперервний процес приготування випічки. При цьому немає необхідності в придбанні камери росстою окремо і економиться простір, що особливо актуально для невеликих пекарень, кондитерських або власних виробництв супермаркетів, ресторанів і кафе.

Для того що б у простір навколо печі не поширювалися випаровування і температура, передбачений козирок, який по суті являє собою витяжний зонт і приєднується до загальної системи вентиляції. Невеликі коліщатка дозволяють при необхідності легко перемішати конвектомати. Дверцята печі оснащується подвійним склом, яке перешкоджає поширенню високих температур, але дозволяє спостерігати за процесом приготування. Високоякісна нержавіюча сталь підвищує такі якості печі як надійність, довговічність, безпека і простота у догляді.

Всі ці якості, доповнені естетичним і декоративним зовнішнім виглядом, дозволяють встановлювати піч в безпосередній близькості до покупця. Таким чином, покупець бачить процес випікання і відчуває дражливий аромат випічки, що, безсумнівно, впливає на підвищення бажання купити.

Звичайно ж, конвекційні печі представлені в досить великому асортименті, так що кожен може підібрати модель, відповідно потребам та обсягами виробництва конкретної хлібопекарні, кондитерської або професійної кухні ресторану.

Ціна на конвектомати залежить від багатьох параметрів, таких як продуктивність, тип управління (електро-механічне або електронне), наявність додаткових опцій, виробник і т.д.

Конвекційні печі Кумкая представляють нове покоління хлібопекарського обладнання, яке відрізняється простотою і надійністю експлуатації, продуманою ціною і незмінно чудовою якістю випічки.

Задайте питання менеджеру
×
Акції