Відмінне рішення для випічки хлібобулочної продукції. Дозволяє істотно заощадити час роботи завдяки можливості випікати одночасно вироби з тіста різних видів. Випічка завжди виходить вдалою із золотистою рівномірною скоринкою за рахунок того, що можна окремо регулювати температуру верху і низу кабіни. Обладнання має систему паровиділення, яку за бажання можна увімкнути. Піч має 4 яруси, кожен по 230 мм заввишки. Габарити камери для випічки складають 1250x850 мм. Наявність цифрової панелі і прозорих дверцят дозволяє контролювати процес випікання. До меню можна внести 16 програм. Мобільність подових печей можлива завдяки наявності коліс і міцної структури.
Кількість ярусів | 4 |
Ширина печі (мм) | 1635 |
Висота печі (мм) | 1883 |
Довжина печі (мм) | 1050 |
Розміри камери випічки (мм) | 1250x850 |
Висота ярусу печі (мм) | 230 |
Площа випічки (м2) | 2,13 |
Потужність мережі (кВт) | 36 |
Робочий тиск води (бар) | 3 |
Електрику для пари (на кожен ярус) (кВт) | 3 |
Ампер (А) | 60 |
розміри камери відстань | ............... |