Подові паротрубні печі працюють за рахунок спеціальних парових труб. Дуже зручно, що можна використовувати різноманітні види палива. Таким чином, можна обрати найбільш економічно вигідний варіант. Надійність і міцність пекарної камери забезпечена жаростiйкими блоками. Економія палива відбувається за рахунок хорошої теплоізоляції. Приємний смак, аромат і зовнішній вигляд хлібобулочних виробів – ось результат роботи подової паротрубної печі. Високоякісна нержавіюча сталь, з якої виготовлений корпус обладнання, забезпечує чудову міцність усього агрегату. Камери печей прогріваються рівномірно, оскільки вони обладнані зверху і знизу спеціальними трубами. Чудовий сучасний дизайн і довговічна експлуатація роблять ці печі відмінним вибором для будь-якого кулінарного закладу.
Площа випікання (м2) | 15 |
Кількість ярусів (N) | 4 |
Довжина печі (мм) | 3500 |
Ширина печі (мм) | 2500 |
Висота печі (мм) | 2630 |
Внутрішні габарити печі (ширина х глибина мм) | 1800х2080 |
Висота камери випікання (мм) | 210 |
Споживана потужність (кВт) | 0.75 |
Теплова продуктивність (ккал/год в залежності від типу пальника) | 120000 |
Максимальна температура (оС) | 300 |
Джерела теплової енергії | Тверді, рідкі, газоподібні види палива (дрова, зріджений газ, дизельне паливо, мазут) |
Маса печі (кг) | 8000 |
Середня витрата палива: Дизельне паливо (л/год) | 9 |
Скраплений газ (л/год) | 10 |
Природний газ (л/год) | 10 |
Габарити завантажувально-розвантажувального пристрою | |
Довжина (мм) | 2400 |
Ширина (мм) | 600 |
Робочий тиск газового пальника (мбар) | 21 |
Робочий тиск води (бар) | 3....5 |