Печі даного типу обладнані 4 ярусами. Для поліпшення процесу і результату роботи створені система циркуляції і подові пластини. Рівномірний розподіл прогрітого повітря і постійна температура запобігають підгоранню або недопіканню окремих борошняних виробів. Парове зволоження проходить в кожному ярусі індивідуально. Завдяки необхідній кількості пари, випічка завжди виходить вдалою. Піч може працювати як на дизельному паливі, так і на газу. За годину можна спекти 384 штуки борошняних виробів вагою 300 г. Ми пропонуємо печі з різною площею випiкання. Ви можете підібрати найоптимальніший і економічно вигідний варіант.
Площа випікання (м2) | 10 |
Кількість ярусів (N) | 4 |
Довжина печі (мм) | 3500 |
Ширина печі (мм) | 1850 |
Висота печі (мм) | 23OO |
Внутрішні габарити печі (ширина х глибина) (мм) | 1200*2100 |
Висота камери випікання (мм) | 210 |
Споживана потужність (кВт) | 4.5 |
Теплова продуктивність (ккал/год в залежності від типу пальника) | 56000 |
Максимальна температура (оС) | 300 |
Джерела теплової енергії | Твердi,рiдкi, газоподiбнi види палива ( природний газ, дрова, пелети, диз.паливо) |
Маса печі (кг) | 3400 |
Середня витрата палива: Дизельне паливо (л/год) | 6.8 |
Скраплений газ (л/год) | 7.8 |
Природний газ, | 7.9 |
Габарити завантажувально-розвантажувального пристрою | |
Довжина (мм) | 2400 |
Ширина (мм) | 600 |
Робочий тиск газового пальника (мбар) | 21 |
Робочий тиск води (бар) | 3....5 |
Кількість використовуваних палет (шт.) | 8 |
Продуктивність (хліб вагою 300 р.), | 384 |
Енергоспоживання електричної модифікації (кВт) | 68 |