Печі даного типу обладнані 4 ярусами. Для поліпшення процесу і результату роботи створені система циркуляції і подові пластини. Рівномірний розподіл прогрітого повітря і постійна температура запобігають підгорання або недопікання окремих борошняних виробів. Парове зволоження проходить в кожному ярусі індивідуально. Завдяки необхідній кількості пара, випічка завжди виходить вдалою. Ми пропонуємо різні печі з різним розміром площі, Ви можете підібрати найоптимальніший і економічно вигідний варіант.
Площа випікання (м2) | 8 |
Кількість ярусів (N) | 4 |
Довжина печі (мм) | 3000 |
Ширина печі (мм) | 1850 |
Висота печі (мм) | 2300 |
Внутрішні габарити печі (ширина х глибина) (мм) | 1200х1600 |
Висота камери випікання (мм) | 210 |
Споживана потужність (кВт) | 4,0 |
Теплова продуктивність (ккал/год в залежності від типу пальника) | 44000 |
Максимальна температура (оС) | 300 |
Джерела теплової енергії | Зріджений нафтовий газ, зріджений природний газ, дизельне паливо, магістральний природний газ, електрика |
Маса печі (кг) | 3200 |
Середня витрата палива: Дизельне паливо (л/год) | 6.3 |
Скраплений газ (л/год) | 6.5 |
Природний газ (л/год) | 6.7 |
Габарити завантажувально-розвантажувального пристрою | |
Довжина (мм) | 2100 |
Ширина (мм) | 600 |
Робочий тиск газового пальника (мбар) | 21 |
Робочий тиск води (бар) | 3....5 |
Кількість використовуються палет (шт) | 8 |
Продуктивність (хліб вагою 300 р.) (шт./год) | 320 |
Енергоспоживання електричної модифікації (кВт) | 60 |