Ротаційні печі

  • Обладнання
  • Опис
  • Ротаційна піч LIDER90

    Ротаційна піч LIDER90

    Розміри дек (мм.) 600х800
    Кількість листів (шт.) 10
    Довжина печі (мм.) 2230
    Висота печі (мм.) 2100
    Площа випічки (м2) 4,8
    Споживана потужність (кВт.) 4,5
    Вид палива газ, LNG, LPG, дизель
    Вага печі (кг.) 1300
    Робочий тиск води (бар.) 3...4
    Робочий тиск газового пальника (мбар) 21
  • Ротаційна піч LIDER141

    Ротаційна піч LIDER141

    Висота печі (max мм) 2455
    Ширина печі (мм) 1405
    Довжина печі (мм) 2260
    Кількість дек (шт.) 16 - 14
    Розміри листів (мм) 600x800
    Для електричних печей (кВт) 60
    Площа випічки (м2) 7,68 - 6,72
    Потужність мережі (кВт) 4,5
    Теплова потужність (кКал/г) 60000
    Максимальна температура (°C) 300
    Вид палива газ,LNG,LPG,дизель
    Вага печі (кг) 2050
    Приблизний витрата палива - дизель (л/год) 6,85
    Приблизний витрата палива - Lpg (л/год) 6
    Приблизний витрата палива - природний газ (м3/г) 7,3
    Робочий тиск води (бар) 3....4
    Пальник, робочий тиск газу (мбар) 21
  • Ротаційна піч LIDER300

    Ротаційна піч LIDER300

    Розміри листів (мм) 600x1000x2 - 1000x1200
    Кількість дек (шт.) 15 - 17
    Довжина печі (мм) 2870
    Ширина печі (мм) 2350
    Висота печі (max мм) 2500
    Для електричних печей (кВт) 125
    Площа випічки (м2) 19,2
    Потужність мережі (кВт) 4,5
    Теплова потужність (кКал/г) 140
    Максимальна температура (°C) 300
    Вид палива газ,LNG,LPG,дизель
    Вага печі (кг) 3650
    Приблизний витрата палива - дизель (л/год) 11
    Приблизний витрата палива - Lpg (л/год) 12...13
    Приблизний витрата палива - природний газ (м3/г) 12...13
    Робочий тиск води (бар) 3....4
    Пальник, робочий тиск газу (мбар) 21
  • Ротаційна піч  LIDER250

    Ротаційна піч LIDER250

    Розмір дек (мм)

    740х980

     

    Кількість дек

    17

    15

     

    Довжина печі (мм)

    2330

    Ширина печі (мм)

    1750

    Высота печи (мм)

    2700

    Для електричних печей (кВт)

    80

    Площа випічки (м²)

    14.4

    12.8

    Споживана потужність (кВт)

    3.5

    Теплова потужність (ккал/год)

    70000

    Максимальна температура (°С)

    300

    Джерело теплової енергії

    Тверді, рідкі, газоподібні різновиди палива (дрова, зріджений газ, дизельне паливо, мазут)

    Маса печі (кг)

    2300

    Приблизна витрата палива - дизель

    8

    Приблизна витрата палива - Lpg

    6.9

    Приблизна витрата палива - газ

    9.2

    Рабочий тиск води (бар)

    3…4

    Рабочий тиск газового пальника (мбар)

    21

    LIDER 250 S

    пофарбований

    LIDER 250 P

    нержавіючий

  • Ротаційна піч BDMF1500

    Ротаційна піч BDMF1500

    Технічні характеристики

    BDMF 1500

    Размір дек, мм

    590х800

     

    Кількість дек, шт.

    16

    14

     

    Довжина печі, мм

    2260

    Ширина печі, мм

    1405

    Висота печи, мм

    2455

    Для электричних печей, кВт

    60

    Площа випічки, м²

    7,68

    Споживана потужність, кВт

    3,5

    Теплопродуктивність, ккал/год.

    60000

    Максимальна температура, °С

    300

    Источник тепловой энергии

    Твердые, жидкие, газообразные виды топлива ( дрова, сниженный газ, дизельное топливо, мазут)

    Маса печі, кг

    2050

    Приблизні витрати палива - дизель

    6,85

    Приблизні витрати палива - Lpg

    6

    Приблизні витрати палива - газ

    7,3

    Робочий тиск води, бар

    3…4

    Робочий тиск газового пальника, мбар

    21

     

Ротаційні печі універсальні, їх використовують для випікання хліба, булочок або кондитерських виробів, вони є одним з найбільш популярних варіантів і для не великих міні-пекарень, і власного виробництва супермаркетів, і великих хліб комбінатів.

Робота ротаційної печі базується на ротації (переміщенні) продукції, що випікається всередині камери. На практиці це виглядає так, заготовки з тіста поміщаються на деко спеціальної багаторівневого візка, який закочують всередину печі і в процесі випікання він постійно обертається. Необхідну для випікання температуру всередині камери забезпечують ТЕНи, розташовані з боків або по кутах камери. При цьому вбудовані вентилятори забезпечують однакову температуру по всій камері, завдяки чому продукція випікається рівномірно. Саме така конструкція дозволяє отримати випічку без підгорілих або не пропечених ділянок з красивою скоринкою. До того ж, час випікання скорочується досить суттєво, а це значить, що можна отримати набагато більшу кількість готової і головне якісної продукції з меншою витратою часу.

Звичайно ж, існує багато модифікацій ротаційних печей, що дозволяє підібрати оптимальний варіант для кожного окремого випадку. Габарити печі, насамперед, залежать від розміру виробничого приміщення. При цьому навіть не великі печі можуть мати досить солідну продуктивність, яка в більшій мірі залежить від кількості, розміру і формату листів, що вміщаються на візок для ротаційної печі. Існують моделі, розраховані на одночасне випікання на двох візках.

Традиційно, для обертання візки всередині камери печі використовують простий пристрій. Вгорі камери розташований спеціальний обертовий механізм з гачком, за який зачіпається візок. Таким чином, при обертанні візка задіяні його коліщатка. Для підприємств з великим обсягом роботи більш практичним буде використовувати ротаційні печі зі спеціальною обертовою платформою, яка переміщує візок, а коліщатка залишаються нерухомими. Така додаткова опція, звичайно, підвищує ціну печі, але попереджає знос коліс візка, що в свою чергу, зменшує можливість простою з-за їх поломки.

Форма робочої камери ротаційної печі так само може бути різною. Звична прямокутна форма простіша у виконанні і тому печі з такою робочою камерою коштують дешевше. Призматична форма може бути шести або восьмигранною, основна її перевага полягає в більш рівномірному, а значить і більш ефективному, розподілі температури. Ціна ротаційних печей з такою формою робочої камери буде на порядок вище.

Деякі види випічки вимагають певного мікроклімату всередині камери печі, для чого додатково може бути встановлений парогенератор. Крім того, що такий пристрій забезпечить необхідний рівень вологості, з його допомогою ще й вдасться уникнути пересихання продукції і забезпечити красиву глянцеву скоринку, дуже привабливу для покупців.

Аромат свіжої випічки викликає приємні асоціації, але вкрай небажано, щоб пара і гази які виділяються під час роботі печі, потрапляли в навколишнє середовище. Особливо якщо мова йде про власне виробництво супермаркетів або міні-пекарні де піч знаходиться безпосередньо біля прилавка, з якого і реалізується випічка. Для того що б створити комфортну зону біля печі, прибрати неприємний запах і високу температуру її комплектують спеціальним козирком, що представляє собою витяжний зонт, з'єднаний з системою вентиляції.

Купуючи ротаційну піч необхідно визначитися з зручним для вас типом управління. Управління може бути електромеханічним, це простий, надійний і зрозумілий метод, до недоліків якого можна віднести можливість неточності установки параметрів, особливо часу і температури випікання. Інший тип управління електронний відрізняється високим ступенем точності, необхідний режим програмується і задається натисканням однієї кнопки. Додатково електронне управління може комплектуватися дисплеєм, сигналами оповіщення, світлодіодними індикаторами та іншими пристроями, що спрощують і полегшують роботу.

Ротаційні печі Кумкая це печі нового покоління, прості і зручні у використанні, надійні та продуктивні, з естетичним дизайном, що прикрашає інтер'єр закладу.

Повідомлення з сайту
×
Зворотний дзвінок
×
Акції