Ці подові печі обладнані 4 ярусами. Вони розроблені для полегшення роботи, економії часу і виробництва високоякісних хлібобулочних виробів. З цією метою пристрій обладнаний циркуляційною системою, яка діє з однаковою силою на всіх ярусах. Внизу печі виділяється пар в дозованій кількості на кожен ярус, залежно від різновиду випічки, яка виготовляється. Площі випічки подових печей відрізняються різними габаритами і продуктивністю.
Площа випікання (м2) | 15 |
Кількість ярусів (N) | 4 |
Довжина печі (мм) | 3500 |
Ширина печі (мм) | 2500 |
Висота печі (мм) | 2300 |
Внутрішні габарити печі (ширина х глибина) (мм) | 1800х2100 |
Висота камери випікання (мм) | 210 |
Споживана потужність (кВт) | 4.5 |
Теплова продуктивність (ккал/год в залежності від типу пальника) | 66000 |
Максимальна температура (оС) | 300 |
Джерела теплової енергії | Твердi, рiдкi, газоподiбнi види палива ( природний газ, дрова, пелети, диз.паливо) |
Маса печі (кг) | 4400 |
Середня витрата палива: Дизельне паливо (л/год) | 9 |
Скраплений газ (л/год) | 9 |
Природний газ (л/год) | 9.6 |
Габарити завантажувально-розвантажувального пристрою | |
Довжина (мм) | 2400 |
Ширина (мм) | 600 |
Робочий тиск газового пальника (мбар) | 21 |
Робочий тиск води (бар) | 3....5 |
Кількість використовуваних паллет (шт) | 12 |
Продуктивність (хліб вагою 300 р.) (шт./год) | 576 |
Енергоспоживання електричної модифікації (кВт) | 80 |