Спіральні тістомісильні машини значно скорочують час замісу, таким чином зменшуються витрати енергії і часу. Діжа, стійка і спіраль виготовлені із нержавіючої сталі та імпортуються з Європи. Можливе приготування будь-яких видів і сортів тіста. Забезпечують рівномірний заміс. Є як автоматичні, так і ручні функції управління. Налаштовується також і час замісу. Досягається дуже високий результат, особливо під час приготування тонких сортів тіста.
Технічні характеристики |
EPM-H 250 |
Споживана потужність, кВт |
12,1 kw
|
Ширина машини, мм |
1020 |
Висота машини, мм |
1550 |
Глибина машини, мм |
1500 |
Маса, кг |
880 |
Швидкість обертання двигуна спіралі, об/хв |
|
Швидкість обертання двигуна діжі, об/хв |
|
Параметри діжі |
|
Об’єм діжі (борошно), кг |
150 |
Об’єм діжі (тісто), кг |
250 |
Діаметр діжі, мм |
1015 |