Потужність мережі (кВт) | 4 |
Продуктивність (борошно) (кг) | 750 |
Висота (мм) | 2650 |
Ширина (мм) | 1330 |
Довжина (мм) | 1000 |
Розмір гвинта (мм) | 4000 |
Вага машини (кг) | 400 |
Потужність мережі (кВт) | 3 |
Продуктивність (борошно) (кг) | 500 |
Висота (мм) | 2250 |
Ширина (мм) | 1330 |
Довжина (мм) | 1000 |
Розмір гвинта (мм) | 4000 |
Вага машини (кг) | 360 |
Потужність мережі (кВт) | 2.5 |
Продуктивність (борошно) (кг) | 250 |
Висота (мм) | 1650 |
Ширина (мм) | 1330 |
Довжина (мм) | 1000 |
Розмір гвинта (мм) | 4000 |
Вага машини (кг) | 320 |
Потужність мережі |
кВт |
1.1 |
Продуктивність (борошно) |
Кг/хв |
50 |
Висота |
мм |
1600 |
Ширина |
мм |
780 |
Довжина |
мм |
750 |
Вага борошнопросіювача |
кг |
245 |
Кожен пекар знає, що просіювання борошна в рази підвищує якість випічки. А якщо знехтувати цим правилом, то можна не тільки в булочці виявити сторонній предмет, але і позбутися можливості отримати пухкий і пористий м'якуш. Адже коли борошно просіюється через сито, вона насичується киснем, просушується і розпушується, що сприяє кращому бродіння і дозрівання тіста. Це правило незмінне навіть для борошна найвищого ґатунку, яке так само під час перебування в мішках спресовується, з нього витісняється кисень і воно може ввібрати з навколишнього простору вологу.
В домашніх умовах для просіювання борошна цілком достатньо сита, але коли мова йде про хлібопекарні, власне виробництво супермаркетів, професійні кухні ресторанів і кондитерських, то кращим варіантом буде придбання машини для просіювання борошна.
Машини для просіювання борошна (борошнопросіювач) це різновид обладнання для хлібопекарень, яке здатне у стислі терміни просіяти велику кількість борошна з максимальною ефективністю.
Сучасний асортимент машин для просіювання борошна можна умовно розділити на дві великі групи: вібраційні і відцентрові, з ручною і автоматичною подачею борошна.
В основу роботи вібраційних просіювачів борошна належить плоске вібросито, яке здійснює зворотно-поступальні рухи, просіваючи борошно. Машини для просіювання вібраційного типу, як правило, мають досить компактні розміри і порівняно не велику продуктивність. Найбільш часто такі машини для просіювання борошна використовуються в міні-пекарнях, на підприємствах громадського харчування, в цехах по виробництву макаронних виробів і піцеріях.
Відцентрові просіювачі борошна відрізняються високою продуктивністю. Принцип їх роботи досить простий, шнековий гвинт доставляє борошно з бункера на сито, де воно просіюється за допомогою обертових щіток. Деякі моделі володіють достатньою потужністю, що б просіяти за годину 3500 кг борошна.
Сучасні борошнопросіювачі оснащуються спеціальними магнітними установками для уловлювання металевих частинок, які можуть пошкодити сито. У комплектацію машини входять сита для тонкого і грубого очищення з різними розмірами осередків. Заміна сита здійснюється дуже легко і швидко.
Машини для просіювання борошна з невисокою продуктивність найчастіше мають ручну подачу борошна, оператор сам засипає борошно в приймальний бункер. Але на підприємствах з високими обсягом виробництва така система не буде ефективною. Тому борошнопросіювачі оснащуються шнековою подачею, пристроєм підйому і перекидання мішків з борошном. Такі пристосування полегшують роботу оператора і зменшують частку ручної праці. Крім того, машина для просіювання борошна може бути інтегрована в автоматичну лінію з випікання хлібобулочних виробів. Наявність коліщаток дозволяє при необхідності легко пересунути обладнання.
Ціна машин для просіювання борошна в більшій мірі залежить від потужності, продуктивності і додаткових опцій, а так само від торгової марки.
Просіювачі борошна Кумкая виділяються на ринку хлібопекарського обладнання високою якістю, продуманим і комфортним управлінням, великим вибором моделей та адекватною ціною.