Подові печі

  • Обладнання
  • Опис
  • Подова паротрубная піч BR100

    Подова паротрубная піч BR100

    Площа випікання (м2) 10
    Кількість ярусів (N) 4
    Довжина печі (мм) 3500
    Ширина печі (мм) 1960
    Висота печі (мм) 2630
    Внутрішні габарити печі (ширина х глибина) (мм) 1200х2080
    Висота камери випікання (мм) 210
    Споживана потужність (кВт) 0.75
    Теплова продуктивність (ккал/год в залежності від типу пальника) 80000
    Максимальна температура (оС) 300
    Джерела теплової енергії Тверді, рідкі, газоподібні види палива (дрова, зріджений газ, дизельне паливо, мазут)
    Маса печі (кг) 6000
    Середня витрата палива: Дизельне паливо (л/год) 6.5
    Скраплений газ (л/год) 7
    Природний газ (м3/ч) 7
    Габарити завантажувально-розвантажувального пристрою  
    Довжина (мм) 2400
    Ширина (мм) 600
    Робочий тиск газового пальника (мбар) 21
    Робочий тиск води (бар м2 10) 3....5
  • Подова паротрубна піч BRY80

    Подова паротрубна піч BRY80

    Площа випікання (м2) 8
    Кількість ярусів (N) 5
    Довжина печі (мм) 2638
    Ширина печі (мм) 1275
    Висота печі (мм) 2365
    Внутрішні габарити печі (ширина х глибина) (мм) 800х1800
    Висота камери випікання (мм) 210
    Споживана потужність (кВт) 0.75
    Теплова продуктивність (ккал/год в залежності від типу пальника) 38000
    Максимальна температура (оС) 300
    Джерела теплової енергії Тверді, рідкі, газоподібні види палива (дрова, зріджений газ, дизельне паливо, мазут)
    Маса печі (кг) 2200
    Середня витрата палива:   
    Дизельне паливо (л/год) 4.33
    Природний газ (м3/год) 5
    Габарити завантажувально-розвантажувального пристрою: Довжина (мм) 2000
    Ширина (мм) 400/800
    Робочий тиск газового пальника (мбар) 21
    Робочий тиск води (бар) 3....5
  • Подова паротрубна піч BRY50

    Подова паротрубна піч BRY50

    Площа випікання (м2) 5
    Кількість ярусів (N) 5
    Довжина печі (мм) 2118
    Ширина печі (мм) 1275
    Висота печі (мм) 2365
    Внутрішні габарити печі (ширина х глибина) (мм) 800х1200
    Висота камери випікання (мм) 210
    Споживана потужність (кВт) 0.75
    Теплова продуктивність(ккал/год в залежності від типу пальника) 34000
    Максимальна температура (оС) 300
    Джерела теплової енергії Тверді, рідкі, газоподібні види палива (дрова, зріджений газ, дизельне паливо, мазут)
    Маса печі (кг) 2000
    Середня витрата палива: Дизельне паливо (л/год) 3.9
    Скраплений газ (л/год) 3.3
    Природний газ (м3/год) 4.4
    Габарити завантажувально-розвантажувального пристрою: Довжина (мм) 1600
    Ширина (мм) 400/800
    Робочий тиск газового пальника (мбар) 21
    Робочий тиск води (бар) 3....5
  • Подова паротрубна піч BRY30

    Подова паротрубна піч BRY30

    Площа випічки (м2) 3
    Кількість ярусів (шт) 3
    Довжина печі (мм) 2135
    Ширина печі (мм) 1275
    Висота печі (мм) 1938
    Внутрішні розміри (мм) 800х1200
    Висота ярусів печі (мм) 210
    Потужність мережі (кВт) 0,75
    Теплова потужність (кКал/ч) 30000
    Максимальна температура (С) 300
    Види топлева: дизель/скраплений газ/природного газу ( л/год) 3,9/4/4,5
    Палетні візки довжина; ширина (мм) 1600; 400/800
    Пальник, робочий тиск газу (мбар) 21
    Робочий тиск води (бар) 3....3,5
    Вага печі (кг) 2150
  • Циклометрична подова піч LIDER150

    Циклометрична подова піч LIDER150

    Площа випікання (м2) 15
    Кількість ярусів (N) 4
    Довжина печі (мм) 3500
    Ширина печі (мм) 2500
    Висота печі (мм) 2300
    Внутрішні габарити печі (ширина х глибина) (мм) 1800х2100
    Висота камери випікання (мм) 210
    Споживана потужність (кВт) 4.5
    Теплова продуктивність (ккал/год в залежності від типу пальника) 66000
    Максимальна температура (оС) 300
    Джерела теплової енергії Твердi, рiдкi, газоподiбнi види палива ( природний газ, дрова, пелети, диз.паливо)
    Маса печі (кг) 4400
    Середня витрата палива: Дизельне паливо (л/год) 9
    Скраплений газ (л/год) 9
    Природний газ (л/год) 9.6
    Габарити завантажувально-розвантажувального пристрою  
    Довжина (мм) 2400
    Ширина (мм) 600
    Робочий тиск газового пальника (мбар) 21
    Робочий тиск води (бар) 3....5
    Кількість використовуваних паллет (шт) 12
    Продуктивність (хліб вагою 300 р.) (шт./год) 576
    Енергоспоживання електричної модифікації (кВт) 80
  • Циклометрична подова піч LIDER100

    Циклометрична подова піч LIDER100

    Площа випікання (м2) 10
    Кількість ярусів (N) 4
    Довжина печі (мм) 3500
    Ширина печі (мм) 1850
    Висота печі (мм) 23OO
    Внутрішні габарити печі (ширина х глибина) (мм) 1200*2100
    Висота камери випікання (мм) 210
    Споживана потужність (кВт) 4.5
    Теплова продуктивність (ккал/год в залежності від типу пальника) 56000
    Максимальна температура (оС) 300
    Джерела теплової енергії Твердi,рiдкi, газоподiбнi види палива ( природний газ, дрова, пелети, диз.паливо)
    Маса печі (кг) 3400
    Середня витрата палива: Дизельне паливо (л/год) 6.8
    Скраплений газ (л/год) 7.8
    Природний газ, 7.9
    Габарити завантажувально-розвантажувального пристрою  
    Довжина (мм) 2400
    Ширина (мм) 600
    Робочий тиск газового пальника (мбар) 21
    Робочий тиск води (бар) 3....5
    Кількість використовуваних палет (шт.) 8
    Продуктивність (хліб вагою 300 р.), 384
    Енергоспоживання електричної модифікації (кВт) 68
  • Циклометрична подова піч LIDER80

    Циклометрична подова піч LIDER80

    Площа випікання (м2) 8
    Кількість ярусів (N) 4
    Довжина печі (мм) 3000
    Ширина печі (мм) 1850
    Висота печі (мм) 2300
    Внутрішні габарити печі (ширина х глибина) (мм) 1200х1600
    Висота камери випікання (мм) 210
    Споживана потужність (кВт) 4,0
    Теплова продуктивність (ккал/год в залежності від типу пальника) 44000
    Максимальна температура (оС) 300
    Джерела теплової енергії Зріджений нафтовий газ, зріджений природний газ, дизельне паливо, магістральний природний газ, електрика
    Маса печі (кг) 3200
    Середня витрата палива: Дизельне паливо (л/год) 6.3
    Скраплений газ (л/год) 6.5
    Природний газ (л/год) 6.7
    Габарити завантажувально-розвантажувального пристрою  
    Довжина (мм) 2100
    Ширина (мм) 600
    Робочий тиск газового пальника (мбар) 21
    Робочий тиск води (бар) 3....5
    Кількість використовуються палет (шт) 8
    Продуктивність (хліб вагою 300 р.) (шт./год) 320
    Енергоспоживання електричної модифікації (кВт) 60
  • Подова паротрубна піч BRY85

    Подова паротрубна піч BRY85

    Площа випікання (м2) 8
    Кількість ярусів (N) 5
    Довжина печі (мм) 2118
    Ширина печі (мм) 1675
    Висота печі (мм) 2365
    Внутрішні габарити печі (ширина х глибина) (мм) 1200х1200
    Висота камери випікання (мм) 210
    Споживана потужність 0.75
    Теплова продуктивність (ккал/год в залежності від типу пальника) 42500
    Максимальна температура (оС) 300
    Джерела теплової енергії Тверді, рідкі, газоподібні види палива (дрова, зріджений газ, дизельне паливо, мазут)
    Маса печі (кг) 2400
    Середня витрата палива: Дизельне паливо (л/год) 5.5
    Скраплений газ (л/год) 4.7
    Природний газ (м3/ч) 5.7
    Габарити завантажувально-розвантажувального пристрою: Довжина (мм) 1600
    Ширина (мм) 400/800
    Робочий тиск газового пальника (мбар) 21
    Робочий тиск води (бар) 3....5
  • Циклометрична подова піч LIDER180

    Циклометрична подова піч LIDER180

    Площа випікання (м2) 18
    Кількість ярусів (N) 4
    Довжина печі (мм) 3700
    Ширина печі (мм) 2500
    Висота печі (мм) 2300
    Внутрішні габарити печі (ширина х глибина) (мм) 1800х2500
    Висота камери випікання (мм) 210
    Споживана потужність (кВт) 5
    Теплова продуктивність (ккал/год в залежності від типу пальника) 77000
    Максимальна температура (оС) 300
    Джерела теплової енергії Твердi, рiдкi, газоподiбнi види палива ( природний газ, дрова, пелети, диз.паливо)
    Маса печі (кг) 5000
    Середня витрата палива: Дизельне паливо (л/год) 10
    Скраплений газ(л/год) 10.7
    Природний газ (м3/год) 10.7
    Габарити завантажувально-розвантажувального пристрою  
    Довжина (мм) 2800
    Ширина (мм) 600
    Робочий тиск газового пальника (мбар) 21
    Робочий тиск води (бар) 3....5
    Кількість використовуються палет (шт) 12
    Продуктивність (хліб вагою 300 р.) (шт./год) 672
    Енергоспоживання електричної модифікації (кВт) 88
  • Подова паротрубная піч BR180

    Подова паротрубная піч BR180

    Площа випікання, (м2) 18
    Кількість ярусів, (N) 4
    Довжина печі, (мм) 3960
    Ширина печі, (мм) 2500
    Висота печі, (мм) 2630
    Внутрішні габарити печі (ширина х глибина) (мм) 1800х2500
    Висота камери випікання, (мм) 210
    Споживана потужність, (кВт) 0.75
    Теплова продуктивність, (ккал/год в залежності від типу пальника) 140000
    Максимальна температура (оС) 300
    Джерела теплової енергії Тверді, рідкі, газоподібні види палива (дрова, зріджений газ, дизельне паливо, мазут)
    Маса печі, (кг) 9600
    Середня витрата палива: Дизельне паливо, (л/год.) 10
    Зріджений газ, (л/год) 11
    Природний газ, 11
    Габарити завантажувально-розвантажувального пристрою  
    Довжина (мм) 2800
    Ширина, (мм) 600
    Робочий тиск газового пальника, (мбар) 21
    Робочий тиск води (бар) 3....5
  • Подова паротрубна піч BR150

    Подова паротрубна піч BR150

    Площа випікання (м2) 15
    Кількість ярусів (N) 4
    Довжина печі (мм) 3500
    Ширина печі (мм) 2500
    Висота печі (мм) 2630
    Внутрішні габарити печі (ширина х глибина мм) 1800х2080
    Висота камери випікання (мм) 210
    Споживана потужність (кВт) 0.75
    Теплова продуктивність (ккал/год в залежності від типу пальника) 120000
    Максимальна температура (оС) 300
    Джерела теплової енергії Тверді, рідкі, газоподібні види палива (дрова, зріджений газ, дизельне паливо, мазут)
    Маса печі (кг) 8000
    Середня витрата палива: Дизельне паливо (л/год) 9
    Скраплений газ (л/год) 10
    Природний газ (л/год) 10
    Габарити завантажувально-розвантажувального пристрою  
    Довжина (мм) 2400
    Ширина (мм) 600
    Робочий тиск газового пальника (мбар) 21
    Робочий тиск води (бар) 3....5

Подова піч відноситься до професійного пекарського обладнання, яке дозволяє отримати хлібобулочні і кондитерські вироби чудової якості з житнього, пшеничного або змішаного борошна. Печі такого типу мають безліч позитивних якостей, які роблять їх одним із кращих варіантів для використання в міні-пекарнях, власних виробництвах готелів і супермаркетів, ресторанів і кафе. Звичайно ж, є моделі подових печей здатних впоратися з величезними обсягами виробництва солідних хліб комбінатів без втрати якості.

В основі конструкції подової печі лежать поди (яруси), на які викладаються заготовки з тіста. Кількість ярусів може бути різною від 1 до 9-ти і, відповідно, від цього показника залежить продуктивність подової печі і її ціна. Так, наприклад, одно або двохярусну подову піч купують для невеликого власного виробництва готелі, кафе, піцерії і тому подібні заклади, що цілком достатньо для приготування запечених гарнірів, кондитерських виробів або свіжих булочок і хліба до столу і тому подібного. Підприємства з солідним обсягом виробництва використовують подові печі з чотирма і більше подами.

Самі поди бувають двох видів: керамічні і металеві. Металеві поди цінуються за міцність, довговічність і швидкий прогрів, за рахунок чого вони дуже економічні. Але випікати на металевих подах можна виключно з використанням листів і форм для випічки. А ось керамічні поди дозволяють випікати продукцію безпосередньо на їх поверхні, особливо це зручно, якщо продукція що випікається має великі розміри або не стандартні форми. Для того що б було більш просто і зручно встановлювати заготовки в робочу камеру печі передбачені механічні або автоматичні посадчики.

Одним з найбільш важливих та цінних властивостей подових печей є можливість одночасно випікати різні види продукції. Це стало можливо за рахунок того, що кожний ярус оснащується нагрівальними елементами і індивідуальними системами подачі пари. Таким чином, температура розподіляється рівномірно по всій робочій камері без використання вентиляторів. Крім того, завдяки відсутності вентиляторів повністю виключається можливість вібрації. А це означає, що подові печі як не можна краще підходять для випікання бісквітів, суфле і маренгів. Ці ніжні і дуже улюблені покупцями кондитерські вироби завжди виходять пишними і не опадають через обдування і вібрації.

Дуже зручним для виробництва властивістю подових печей є можливість використовувати різні види палива: електрика, тверде, рідке або газоподібне паливо. Для того що б перебудувати піч з одного виду палива на інший в середньому потрібно від шести до восьми годин.

Ще один параметр, який необхідно врахувати при покупці подової печі це тип управління. Сьогодні існує два види управління: електромеханічне і електронне. Електронна панель управління більш сучасна, вона відрізняється високою точністю установки параметрів, користуватися нею досить просто, але вона чутлива до перепадів напруги і вологості. Електромеханічне управління передбачає ручне регулювання всіх параметрів, що може призвести до не точності і помилок. Але такий тип управління не примхливий, зручний і більш дешевий.

Сучасні подові печі компактніше своїх попередниць, вони мають естетичний вигляд, що дозволяє встановлювати їх на виду у покупців. Таким чином, споживач бачить процес приготування і відчуває аромат випічки, що, безсумнівно, пробуджує апетит і бажання купити, навіть якщо спочатку таких намірів не було.

Подові печі Екомакіна являють собою нове покоління хлібопекарського обладнання, надійного і продуктивного, економічного і довговічного, безпечного та зручного в експлуатації.

Задайте питання менеджеру
×
Акції