Автоматичні подові хлібопекарні лінії

  • Обладнання
  • Опис

Самий смачний, ароматний з чудовою хрусткою скоринкою і пористою пружною м'якушкою це хліб, спечений у простій печі на її кам'яному поду. На жаль, незважаючи на все розмаїття асортименту сучасних хлібобулочних виробів, жоден з них не може зрівнятися з тим, який наші бабусі випікали в печі. І справа тут не тільки в рецепті, втрачена сама технологія випічки.

Сучасні хлібопекарські печі, безсумнівно, мають масу переваг, вони прості і надійні у використанні, економічні і продуктивні, дозволяють отримати рівномірно припечену, смачну і красиву випічку. Але серед усього розмаїття саме подові печі найбільш близькі по технології випічки до традицій наших предків. Хліб, булочки та інші вироби з тіста так само випікаються на рівномірно-прогрітих подах без примусової вентиляції. При цьому хліб виходить майже як з сільської печі з чудовою, хрусткою скоринкою, пружним, пористим м'якушем, ароматним і смачним. Такий хліб із задоволенням купують, попит на нього ніколи не падає.

Саме тому дуже часто подові печі стають основою хлібопекарського виробництва. Для того що б невеликі хлібопекарні, кондитерські, піцерії, власні виробництва супермаркетів і ресторанів були успішні цілком достатньо самої подової печі і, можливо, набору додаткового обладнання, як то тістоміси, міксери. Але підприємства з великим оборотом повинні мати налагоджену систему виробництва, яка не вимагає великих витрат як енергії, так і з людської праці. І одним з рішень, що дозволяє одержати стабільно високу якість продукції і зростання прибутку, це купівля автоматичної подової хлібопекарської лінії.

Автоматична подова хлібопекарська лінія розроблена таким чином, що всього лише 1 – 2 людини в зміну можуть забезпечити безперервне виробництво дивовижно смачнї випічки у великих обсягах. Таким чином, при мінімальних витратах часу, сировини, енергії та людської праці можна отримати великий і різноманітний асортимент хлібобулочної та кондитерської продукції.

Ціна автоматичної хлібопекарської лінії залежить від багатьох показників, це продуктивність, тип управління, вид палива, перелік обладнання що входить в комплект, бренд виробника і багато іншого. Дуже важливо, що б все обладнання повністю поєднувалося один з одним за всіма параметрами і відповідало як обсягові виробництва, так і виробничій площі.

Автоматичні хлібопекарські подові лінії Екомакіна розроблені з урахуванням найсучасніших технологій і рішень. А це означає, що з допомогою такої автоматичної лінії випічки хліба забезпечується висока продуктивність, комфортні умови праці, значна економія часу і енергії. Але при цьому зберігається смак подового хліба, випеченого традиційним ручним способом.

До складу автоматичної подової хлібопекарської лінії Екомакіна входять: подова піч з паротрубною системою нагріву, машина для попереднього завантаження, конвеєрні стрічки завантаження піддонів і виходу готової продукції, система автоматичного завантаження і розвантаження, конвеєр для охолодження готової продукції і сенсорна панель управління. Автоматичні системи випічки хліба Екомакіна можуть базуватися на основі однієї або кількох подових печей з різною кількістю ярусів. За бажанням лінія може комплектуватися додатковим обладнанням, наприклад, просіювачем борошна, тістомісом, камерами попередньої расстойки, пакувальними машинами і т. д.

Повідомлення з сайту
×
Зворотний дзвінок
×
Акції