Процес округлення відбувається завдяки руху заготовки тіста між каналами і тефлоновим конічним конусом машини. Тісто з тістоподільної машини потрапляє у вхідний отвір. Завдяки борошнопосипному відсіку і спрямовуючих рейках, тісто круглої форми потрапляє в ділильний відсік. Щоб уникнути прилипання заготовок тіста, машина обладнана посипачем борошна. Комплектація дозволяє виготовити заготовки тіста вагою 100-600 г.
Технічні характеристики |
CR240 |
Споживана потужність, кВт |
2,8 |
Вага заготовок тіста, г |
200-800 |
Продуктивність, шт. |
4800 |
Ширина , мм |
1000 |
Довжина, мм |
1000 |
Висота, мм |
1650 |
Вага, кг |
412 |