Заготовки тіста, що надходять з машини попереднього розстоювання, розкочуються за допомогою 2 або 4 поліамідових циліндрів і набувають довгастої форми, а подушки надають заготовкам тіста певної ваги і товщини. Відстань між циліндрами може регулюватися в межах 0-30 мм. Для того щоб тісто не прилипало до поверхні циліндрів в машині встановлено механізм змазування маслом. Виготовлена із поліестеру конвеєрна стрічка з підвищеною стійкістю і тривалішим терміном експлуатації дозволяє розкочувати тісто до 420 мм. Усі ланцюги і деталі виготовляються із нержавіючої сталі. Особливість машини в тому, що її продуктивність до 3000 заготовок тіста вагою 100-1000 г на годину.
Технічні характеристики |
BUSM 2500 Y |
Споживана потужність, кВт |
1,1 |
Кількість циліндрів |
4 |
Ширина машини, мм |
660 |
Глибина машини, мм |
2200 |
Висота машини, мм |
1450 |
Число прес-подушок |
1 |
Продуктивність, шт./год. |
3000 |
Вага заготовки, г |
100-1500 |
Маса машини, кг |
300 |