Потужність мережі (кВт) | 1.3 |
Ширина (мм) | 560 |
Довжина (мм) |
540 |
Висота (мм) |
1200 |
Об'єм діжі (л) |
20 |
Швидкість обертання спіралі (об./хв) |
90.....180 |
Швидкість обертання насадки (об./хв) |
230.....460 |
Кількість насадок (шт) |
3 |
Кількість швидкостей (шт) |
3 |
Вага (kg) |
205 |
Потужність мережі (кВт) |
1.3 |
Ширина (мм) |
680 |
Довжина (мм) |
910 |
Висота (мм) |
1330 |
Об'єм діжі (л) |
60 |
Швидкість обертання спіралі (об/хв) |
90…..180 |
Швидкість обертання насадки (об/хв) |
230…..460 |
Кількість насадок (шт) |
3 |
Кількість швидкостей (шт) |
3 |
Вага (кг) |
236 |
Технічні характеристики |
|
|
Споживана потужність, кВт |
1,3 |
|
Ширина машини, мм |
560 |
|
Глибина машини, мм |
540 |
|
Висота машины, мм |
1200 |
|
Об’єм діжі, л |
20 |
|
Маса машини, кг |
205 |
|
Кількість насадок, шт. |
3 |
|
Швидкість обертання спіралі, об/хвилин |
90…180 |
|
Швидкість обертання насадки, об/хвилин |
230…460 |
Технічні характеристики |
|
|
Споживана потужність, кВт |
1,3 |
|
Ширина машини, мм |
560 |
|
Глибина машини, мм |
540 |
|
Висота машини, мм |
1200 |
|
Об’єм діжі, л |
30 |
|
Маса машини, кг |
205 |
|
Кількість насадок, шт. |
3 |
|
Швидкість обертання спіралі, об/хвилин |
90…180 |
|
Швидкість обертання насадки, об/хвилин |
230…460 |
Технічні характеристики |
|
|
Споживана потужність, кВт |
1,3 |
|
Ширина машини, мм |
680 |
|
Глибина машини, мм |
910 |
|
Висота машини, мм |
1290 |
|
Об’єм діжі, л |
40 |
|
Маса машини, кг |
223 |
|
Кількість насадок, шт. |
3 |
|
Швидкість обертання спіралі, об/хвилин |
90…180 |
|
Швидкість обертання насадки, об/хвилин |
230…460 |
Споживана потужність, кВт |
1,3 |
Ширина машини, мм |
680 |
Глибина машини, мм |
910 |
Висота машини, мм |
1290 |
Об’єм дежі, л |
40 |
Маса машини, кг |
223 |
Кількість насадок, шт. |
3 |
Швидкість обертання двигуна спірал, об/хв |
90…180 |
Швидкість обертання двигуна діжі, об/хв |
230…460 |
Споживана потужність, кВт |
0.85 |
Ширина машини, мм |
600 |
Глибина машини, мм |
850 |
Висота машини, мм |
1100 |
Об’єм дежі, л |
30 |
Об’єм дежі (брошно), кг |
5 |
Об’єм дежі (тісто), кг |
7,5 |
Об’єм дежі (яйця курячі), шт. |
50 |
Кількість насадок, шт. | 3 |
Маса машини, кг |
210 |
Споживана потужність, кВт |
1.3 |
Ширина машини, мм |
600 |
Глибина машини, мм |
850 |
Висота машини, мм |
1100 |
Об’єм дежі, л |
40 |
Об’єм дежі (брошно), кг |
7 |
Об’єм дежі (тісто), кг |
10,5 |
Об’єм дежі (яйця курячі), шт. |
60 |
Кількість насадок, шт. | 3 |
Маса машини, кг |
220 |
Споживана потужність, кВт |
1.8 |
Ширина машини, мм |
700 |
Глибина машини, мм |
850 |
Висота машини, мм |
1100 |
Об’єм дежі, л |
60 |
Об’єм дежі (брошно), кг |
10 |
Об’єм дежі (тісто), кг |
15 |
Об’єм дежі (яйця курячі), шт. |
120 |
Кількість насадок, шт. | 3 |
Маса машини, кг |
230 |
Споживана потужність, кВт |
2,2 |
Ширина машини, мм |
750 |
Глибина машини, мм |
850 |
Висота машини, мм |
1100 |
Об’єм дежі, л |
80 |
Об’єм дежі (брошно), кг |
16 |
Об’єм дежі (тісто), кг |
24 |
Об’єм дежі (яйця курячі), шт. |
150 |
Кількість насадок, шт. | 3 |
Маса машини, кг |
240 |
Основна відмінна риса планетарного міксера (тістоміса) полягає в тому, що вінчик або лопатка крім того, що обертаються навколо своєї осі ще і здійснює рух по периметру чаші. Він наче імітує рух планети навколо своєї осі і навколо сонця, звідси і назва «планетарний». Завдяки такому подвійному обертанню планетарний міксер дуже ефективний, процес замішування або збивання займає набагато менше часу і не залишається не розмішаних компонентів на стінках чаші.
Перевага планетарних міксерів або тістомісів полягає в їх універсальності, справа в тому, що за допомогою такого обладнання можна здійснити багато операцій: замісити тісто, збити крем або суфле, обробити картопляне пюре або фарш, або навіть приготувати коктейль. Для різних продуктів в комплектації міксера передбачені три основні насадки: гак, вінчик і лопатка. Для збивання кремів, суфле, мусу, яєць використовується вінчик. Так само за допомогою цієї насадки можна замісити рідке тісто. Лопатка зручна для приготування тіста для еклерів, цукрової глазурі, збивання бісквітного тіста або картопляного пюре. Насадка-гак або спіральна насадка призначена для замішування дріжджового тіста різної консистенції. Деякі виробники пропонують розширену комплектацію, додаючи насадки не стандартних форм. Так само, додаткові насадки можуть купуватися окремо, коли розширитися асортимент і виникне така потреба. Таким чином, купівля планетарного міксеру являється одним з кращих рішень для професійних кухонь або пекарень, що виробляють не тільки хлібобулочні, але і кондитерські вироби.
Сфера застосування планетарних міксерів дуже широка, їх часто використовують на професійних кухнях ресторанів, барів, кафе, піцеріях та кондитерських і, звичайно ж, хлібопекарнях. Бувають настільні і підлогові планетарні міксери. Настільні моделі менш продуктивні і частіше використовуються на підприємствах громадського харчування. А ось підлогові планетарні міксери володіють високою продуктивністю, їх потужності вистачає для задоволення потреб досить великих хлібопекарень і кондитерських цехів. При цьому розмір чаші один з найважливіших критеріїв вибору обладнання. Чим більше чаша, тим вище продуктивність, але і ціна планетарного міксера буде збільшуватися пропорційно його потужності.
Чаша для замішування і насадки для збивання або замісу виготовляються з нержавіючої харчової сталі. Вони легко очищаються і при контакті з інгредієнтами тіста або іншої продукції не окислюються. Насадки з гуми на ніжках міксера попереджають його ковзання по поверхні столу або підлоги під час роботи.
Стандартно планетарні міксери мають три швидкісних режимів роботи, але так само є моделі з п'ятьма або вісьмома швидкостями. Наявність таймера спрощує контроль над процесом збивання. Більшість планетарних тістомісів оснащуються спеціальною захисною решіткою, яка запобігає можливість отримання травми працівником під час додавання інгредієнтів.
Купівля планетарного міксера істотно спрощує процес приготування, будь то хлібобулочні, кондитерські або гастрономічні вироби і при цьому якість продукції істотно підвищується.