Кількість ярусів | 3 |
Ширина печі (мм) | 1635 |
Висота печі (мм) | 1780 |
Довжина печі (мм) | 1050 |
Внутрішні розміри (мм) | 1250x850 |
Висота ярусу печі (мм) | 230 |
Площа випічки (м2) | 3,19 |
Потужність мережі (кВт) | 1,5 |
Робочий тиск води (бар) | 3 |
Витрата газу Для кажого ярусу (м3/ч) | 2,4 |
Електрику для пароутворення (кВт) | 3 |
Камера відстань Розміри (мм) | ............ |
Габариты | 1300х1635х1780 |
Длина (мм) | 1300 |
Ширина (мм) | 1635 |
Высота (мм) | 1780 |
Площадь выпечки (м2) | 3,19 |
Потребляемая мощность (кВт) | 32.5 |
Вид топлива | электричество |
Рабочее давление воды (бар) | 3 |
Количество ярусов (шт) | 3 |
Внутренние габариты печи (мм) | 1250х850 |
Высота камеры выпекания (мм) | 230 |
Мощность, потребляемая системой управления на каждый ярус (кВт) | 3 |
Сила необходимого тока (А) | 45 |
Кількість ярусів | 2 |
Ширина печі (мм) | 1635 |
Висота печі (мм) | 1370 |
Довжина печі (мм) | 1050 |
Внутрішні розміри (мм) | 1250 x 850 |
Висота ярусу печі (мм) | 230 |
Площа випічки (м2) | 2,13 |
Потужність мережі (кВт) | 1 |
Робочий тиск води (бар) | 3 |
Витрата газу Для кажого ярусу (м3/ч) | 1,6 |
Електрику для пароутворення (кВт) | 3 |
Камера відстань Розміри (мм) | 1635x1050x600 |
Габарити | 1300х1635х1370 |
Довжина (мм) | 1300 |
Ширина (мм) | 1635 |
Висота (мм) | 1370 |
Площа випічки (м2) | 2,13 |
Споживана потужність (кВт) | 21.75 |
Вид пального | електрика |
Робочий тиск води (бар) | 3 |
Кількість ярусів (шт) | 2 |
Внутрішні габарити печі (мм) | 1250х850 |
Висота камери випікання (мм) | 220 |
Потужність, споживана системою управління на кожен ярус (кВт) | 3 |
Сила необхідного струму (А) | 30 |
Габарити камери витримки (мм) | 1635х1050х600 |
Кількість ярусів | 4 |
Ширина печі (мм) | 1635 |
Висота печі (мм) | 1883 |
Довжина печі (мм) | 1050 |
Розміри камери випічки (мм) | 1250x850 |
Висота ярусу печі (мм) | 230 |
Площа випічки (м2) | 2,13 |
Потужність мережі (кВт) | 36 |
Робочий тиск води (бар) | 3 |
Електрику для пари (на кожен ярус) (кВт) | 3 |
Ампер (А) | 60 |
розміри камери відстань | ............... |
Технічні характеристики |
NOVA120+80 |
Кількість ярусів |
3 |
Площа випікання, м2 |
3,19 |
Глибина печі, мм |
1400 |
Ширина печі, мм |
1600 |
Висота печі, мм |
1950 |
Висота камери випічки, мм |
160 |
Споживана потужність, кВт |
27 |
Робочий тиск води, бар |
3 |
Потужність, споживана системою зволоження на кожен ярус, кВт |
4 |
Сила необхідного струму, А |
30 |
Розмір дек, мм |
400х600 600x800 |
Кам’яний под |
+ |
Пульт управління під кожен ярус |
+ |
Модульні багатоярусні подові печі призначені для випікання дуже смачного, з хрусткою скоринкою хліба, ароматних булочок, піци і кондитерських виробів. Основна відмінна риса подових печей це незвичайна будова робочих камер – подів. Кожен під являє собою ярус, на якому випікаються вироби із борошна або гастрономічна продукція. При цьому нагрівальні елементи розташовуються вгорі і внизу кожної із камер, таким чином, досягається рівномірний розподіл тепла. Поди-яруси незалежні один від одного і можна на кожному з них окремо встановлювати необхідну температуру. Завдяки такій конструкції з'являється можливість випікати різні види випічки за один сеанс, без ризику зіпсувати продукцію дуже високою/низькою температурою або змішанням запахів і смаків. Подові печі відмінно підходять для виробництва таких виробів як бісквіти, суфле, меренги. Так як для розподілу температур не використовується вентилятор, а значить, повністю відсутні вібрація і обдув.
Багатоярусні модульні подові печі мають менші розміри, ніж виробничі печі того ж типу. Складаються модульні подові печі з окремих камер-подів, які встановлюються один на один. Таким чином, можна досить просто збільшити продуктивність печі, докупивши додатковий модуль. Це дуже зручно при відкритті міні-пекарень, не великих кондитерських, піцерії, кафе, власного виробництва супермаркетів тощо. Так, на початку, поки обіг ще не великий, може бути цілком достатньо одного або двох плодів. Але коли прийде час збільшувати обсяги виробництва і розширювати асортимент продукції, немає необхідності купувати іншу піч, досить встановити ще один або більше модулів подової печі.
Поди бувають двох типів, керамічні і металеві, що також необхідно врахувати при покупці подової печі. Вибір залежить, насамперед, від виду продукції що буде випікатися. Якщо випічка буде ставитися в піч у спеціальних формах, то цілком підійде модуль з металевим подом. Він довговічний, міцний, швидко прогрівається і добре зберігає тепло, що сприяє економії енергії. А ось якщо планується виробництво виробів не стандартної форми або ваги, для яких важко знайти відповідну форму, тоді найкращим рішенням стане керамічний под, так як випікати вироби можна безпосередньо на ньому.
Кожен ярус модульної подової печі повністю незалежний, він має свою панель управління, яка може бути електромеханічною або електронною. Якщо передбачається виробництво продукції, що вимагає особливого мікроклімату, можна певний модуль оснастити парогенератором.
Ще однією перевагою модульних багатоярусних подових печей є зведений до мінімуму рівень шуму, що створює надзвичайно комфортні умови для роботи. Крім того, така якість вкрай важливим в тому випадку, якщо пекарня розташовується на першому поверсі житлового будинку чи в супермаркеті, шум не буде заважати мешканцям і покупцям. Наявність коліщаток дозволяє легко, без зайвих зусиль, пересувати піч у більш зручне місце.
Високоякісна нержавіюча харчова сталь, з якої виготовляють модульну подову піч, подовжує термін експлуатації обладнання і спрощує догляд за ним. Дверцята робочої камери оснащені подвійним склом, яке не пропускає жар, але не перешкоджає контролю над процесом випікання. В залежності від вимог виробництва можна купити багатоярусну модульну подову піч, що працює на електриці або на газу.
Модульні багатоярусні подові печі Кумкая задовольняють всі сучасні вимоги до обладнання такого типу, вони створені для отримання високоякісної випічки будь-якого виду суттєво зниженими витратами енергії і палива.