Площа випікання (м2) | 10 |
Кількість ярусів (N) | 4 |
Довжина печі (мм) | 3500 |
Ширина печі (мм) | 1960 |
Висота печі (мм) | 2630 |
Внутрішні габарити печі (ширина х глибина) (мм) | 1200х2080 |
Висота камери випікання (мм) | 210 |
Споживана потужність (кВт) | 0.75 |
Теплова продуктивність (ккал/год в залежності від типу пальника) | 80000 |
Максимальна температура (оС) | 300 |
Джерела теплової енергії | Тверді, рідкі, газоподібні види палива (дрова, зріджений газ, дизельне паливо, мазут) |
Маса печі (кг) | 6000 |
Середня витрата палива: Дизельне паливо (л/год) | 6.5 |
Скраплений газ (л/год) | 7 |
Природний газ (м3/ч) | 7 |
Габарити завантажувально-розвантажувального пристрою | |
Довжина (мм) | 2400 |
Ширина (мм) | 600 |
Робочий тиск газового пальника (мбар) | 21 |
Робочий тиск води (бар м2 10) | 3....5 |
Площа випікання (м2) | 8 |
Кількість ярусів (N) | 5 |
Довжина печі (мм) | 2638 |
Ширина печі (мм) | 1275 |
Висота печі (мм) | 2365 |
Внутрішні габарити печі (ширина х глибина) (мм) | 800х1800 |
Висота камери випікання (мм) | 210 |
Споживана потужність (кВт) | 0.75 |
Теплова продуктивність (ккал/год в залежності від типу пальника) | 38000 |
Максимальна температура (оС) | 300 |
Джерела теплової енергії | Тверді, рідкі, газоподібні види палива (дрова, зріджений газ, дизельне паливо, мазут) |
Маса печі (кг) | 2200 |
Середня витрата палива: | |
Дизельне паливо (л/год) | 4.33 |
Природний газ (м3/год) | 5 |
Габарити завантажувально-розвантажувального пристрою: Довжина (мм) | 2000 |
Ширина (мм) | 400/800 |
Робочий тиск газового пальника (мбар) | 21 |
Робочий тиск води (бар) | 3....5 |
Площа випікання (м2) | 5 |
Кількість ярусів (N) | 5 |
Довжина печі (мм) | 2118 |
Ширина печі (мм) | 1275 |
Висота печі (мм) | 2365 |
Внутрішні габарити печі (ширина х глибина) (мм) | 800х1200 |
Висота камери випікання (мм) | 210 |
Споживана потужність (кВт) | 0.75 |
Теплова продуктивність(ккал/год в залежності від типу пальника) | 34000 |
Максимальна температура (оС) | 300 |
Джерела теплової енергії | Тверді, рідкі, газоподібні види палива (дрова, зріджений газ, дизельне паливо, мазут) |
Маса печі (кг) | 2000 |
Середня витрата палива: Дизельне паливо (л/год) | 3.9 |
Скраплений газ (л/год) | 3.3 |
Природний газ (м3/год) | 4.4 |
Габарити завантажувально-розвантажувального пристрою: Довжина (мм) | 1600 |
Ширина (мм) | 400/800 |
Робочий тиск газового пальника (мбар) | 21 |
Робочий тиск води (бар) | 3....5 |
Площа випічки (м2) | 3 |
Кількість ярусів (шт) | 3 |
Довжина печі (мм) | 2135 |
Ширина печі (мм) | 1275 |
Висота печі (мм) | 1938 |
Внутрішні розміри (мм) | 800х1200 |
Висота ярусів печі (мм) | 210 |
Потужність мережі (кВт) | 0,75 |
Теплова потужність (кКал/ч) | 30000 |
Максимальна температура (С) | 300 |
Види топлева: дизель/скраплений газ/природного газу ( л/год) | 3,9/4/4,5 |
Палетні візки довжина; ширина (мм) | 1600; 400/800 |
Пальник, робочий тиск газу (мбар) | 21 |
Робочий тиск води (бар) | 3....3,5 |
Вага печі (кг) | 2150 |
Площа випікання (м2) | 15 |
Кількість ярусів (N) | 4 |
Довжина печі (мм) | 3500 |
Ширина печі (мм) | 2500 |
Висота печі (мм) | 2300 |
Внутрішні габарити печі (ширина х глибина) (мм) | 1800х2100 |
Висота камери випікання (мм) | 210 |
Споживана потужність (кВт) | 4.5 |
Теплова продуктивність (ккал/год в залежності від типу пальника) | 66000 |
Максимальна температура (оС) | 300 |
Джерела теплової енергії | Твердi, рiдкi, газоподiбнi види палива ( природний газ, дрова, пелети, диз.паливо) |
Маса печі (кг) | 4400 |
Середня витрата палива: Дизельне паливо (л/год) | 9 |
Скраплений газ (л/год) | 9 |
Природний газ (л/год) | 9.6 |
Габарити завантажувально-розвантажувального пристрою | |
Довжина (мм) | 2400 |
Ширина (мм) | 600 |
Робочий тиск газового пальника (мбар) | 21 |
Робочий тиск води (бар) | 3....5 |
Кількість використовуваних паллет (шт) | 12 |
Продуктивність (хліб вагою 300 р.) (шт./год) | 576 |
Енергоспоживання електричної модифікації (кВт) | 80 |
Площа випікання (м2) | 10 |
Кількість ярусів (N) | 4 |
Довжина печі (мм) | 3500 |
Ширина печі (мм) | 1850 |
Висота печі (мм) | 23OO |
Внутрішні габарити печі (ширина х глибина) (мм) | 1200*2100 |
Висота камери випікання (мм) | 210 |
Споживана потужність (кВт) | 4.5 |
Теплова продуктивність (ккал/год в залежності від типу пальника) | 56000 |
Максимальна температура (оС) | 300 |
Джерела теплової енергії | Твердi,рiдкi, газоподiбнi види палива ( природний газ, дрова, пелети, диз.паливо) |
Маса печі (кг) | 3400 |
Середня витрата палива: Дизельне паливо (л/год) | 6.8 |
Скраплений газ (л/год) | 7.8 |
Природний газ, | 7.9 |
Габарити завантажувально-розвантажувального пристрою | |
Довжина (мм) | 2400 |
Ширина (мм) | 600 |
Робочий тиск газового пальника (мбар) | 21 |
Робочий тиск води (бар) | 3....5 |
Кількість використовуваних палет (шт.) | 8 |
Продуктивність (хліб вагою 300 р.), | 384 |
Енергоспоживання електричної модифікації (кВт) | 68 |
Площа випікання (м2) | 8 |
Кількість ярусів (N) | 4 |
Довжина печі (мм) | 3000 |
Ширина печі (мм) | 1850 |
Висота печі (мм) | 2300 |
Внутрішні габарити печі (ширина х глибина) (мм) | 1200х1600 |
Висота камери випікання (мм) | 210 |
Споживана потужність (кВт) | 4,0 |
Теплова продуктивність (ккал/год в залежності від типу пальника) | 44000 |
Максимальна температура (оС) | 300 |
Джерела теплової енергії | Зріджений нафтовий газ, зріджений природний газ, дизельне паливо, магістральний природний газ, електрика |
Маса печі (кг) | 3200 |
Середня витрата палива: Дизельне паливо (л/год) | 6.3 |
Скраплений газ (л/год) | 6.5 |
Природний газ (л/год) | 6.7 |
Габарити завантажувально-розвантажувального пристрою | |
Довжина (мм) | 2100 |
Ширина (мм) | 600 |
Робочий тиск газового пальника (мбар) | 21 |
Робочий тиск води (бар) | 3....5 |
Кількість використовуються палет (шт) | 8 |
Продуктивність (хліб вагою 300 р.) (шт./год) | 320 |
Енергоспоживання електричної модифікації (кВт) | 60 |
Площа випікання (м2) | 8 |
Кількість ярусів (N) | 5 |
Довжина печі (мм) | 2118 |
Ширина печі (мм) | 1675 |
Висота печі (мм) | 2365 |
Внутрішні габарити печі (ширина х глибина) (мм) | 1200х1200 |
Висота камери випікання (мм) | 210 |
Споживана потужність | 0.75 |
Теплова продуктивність (ккал/год в залежності від типу пальника) | 42500 |
Максимальна температура (оС) | 300 |
Джерела теплової енергії | Тверді, рідкі, газоподібні види палива (дрова, зріджений газ, дизельне паливо, мазут) |
Маса печі (кг) | 2400 |
Середня витрата палива: Дизельне паливо (л/год) | 5.5 |
Скраплений газ (л/год) | 4.7 |
Природний газ (м3/ч) | 5.7 |
Габарити завантажувально-розвантажувального пристрою: Довжина (мм) | 1600 |
Ширина (мм) | 400/800 |
Робочий тиск газового пальника (мбар) | 21 |
Робочий тиск води (бар) | 3....5 |
Площа випікання (м2) | 18 |
Кількість ярусів (N) | 4 |
Довжина печі (мм) | 3700 |
Ширина печі (мм) | 2500 |
Висота печі (мм) | 2300 |
Внутрішні габарити печі (ширина х глибина) (мм) | 1800х2500 |
Висота камери випікання (мм) | 210 |
Споживана потужність (кВт) | 5 |
Теплова продуктивність (ккал/год в залежності від типу пальника) | 77000 |
Максимальна температура (оС) | 300 |
Джерела теплової енергії | Твердi, рiдкi, газоподiбнi види палива ( природний газ, дрова, пелети, диз.паливо) |
Маса печі (кг) | 5000 |
Середня витрата палива: Дизельне паливо (л/год) | 10 |
Скраплений газ(л/год) | 10.7 |
Природний газ (м3/год) | 10.7 |
Габарити завантажувально-розвантажувального пристрою | |
Довжина (мм) | 2800 |
Ширина (мм) | 600 |
Робочий тиск газового пальника (мбар) | 21 |
Робочий тиск води (бар) | 3....5 |
Кількість використовуються палет (шт) | 12 |
Продуктивність (хліб вагою 300 р.) (шт./год) | 672 |
Енергоспоживання електричної модифікації (кВт) | 88 |
Площа випікання, (м2) | 18 |
Кількість ярусів, (N) | 4 |
Довжина печі, (мм) | 3960 |
Ширина печі, (мм) | 2500 |
Висота печі, (мм) | 2630 |
Внутрішні габарити печі (ширина х глибина) (мм) | 1800х2500 |
Висота камери випікання, (мм) | 210 |
Споживана потужність, (кВт) | 0.75 |
Теплова продуктивність, (ккал/год в залежності від типу пальника) | 140000 |
Максимальна температура (оС) | 300 |
Джерела теплової енергії | Тверді, рідкі, газоподібні види палива (дрова, зріджений газ, дизельне паливо, мазут) |
Маса печі, (кг) | 9600 |
Середня витрата палива: Дизельне паливо, (л/год.) | 10 |
Зріджений газ, (л/год) | 11 |
Природний газ, | 11 |
Габарити завантажувально-розвантажувального пристрою | |
Довжина (мм) | 2800 |
Ширина, (мм) | 600 |
Робочий тиск газового пальника, (мбар) | 21 |
Робочий тиск води (бар) | 3....5 |
Площа випікання (м2) | 15 |
Кількість ярусів (N) | 4 |
Довжина печі (мм) | 3500 |
Ширина печі (мм) | 2500 |
Висота печі (мм) | 2630 |
Внутрішні габарити печі (ширина х глибина мм) | 1800х2080 |
Висота камери випікання (мм) | 210 |
Споживана потужність (кВт) | 0.75 |
Теплова продуктивність (ккал/год в залежності від типу пальника) | 120000 |
Максимальна температура (оС) | 300 |
Джерела теплової енергії | Тверді, рідкі, газоподібні види палива (дрова, зріджений газ, дизельне паливо, мазут) |
Маса печі (кг) | 8000 |
Середня витрата палива: Дизельне паливо (л/год) | 9 |
Скраплений газ (л/год) | 10 |
Природний газ (л/год) | 10 |
Габарити завантажувально-розвантажувального пристрою | |
Довжина (мм) | 2400 |
Ширина (мм) | 600 |
Робочий тиск газового пальника (мбар) | 21 |
Робочий тиск води (бар) | 3....5 |
Подова піч відноситься до професійного пекарського обладнання, яке дозволяє отримати хлібобулочні і кондитерські вироби чудової якості з житнього, пшеничного або змішаного борошна. Печі такого типу мають безліч позитивних якостей, які роблять їх одним із кращих варіантів для використання в міні-пекарнях, власних виробництвах готелів і супермаркетів, ресторанів і кафе. Звичайно ж, є моделі подових печей здатних впоратися з величезними обсягами виробництва солідних хліб комбінатів без втрати якості.
В основі конструкції подової печі лежать поди (яруси), на які викладаються заготовки з тіста. Кількість ярусів може бути різною від 1 до 9-ти і, відповідно, від цього показника залежить продуктивність подової печі і її ціна. Так, наприклад, одно або двохярусну подову піч купують для невеликого власного виробництва готелі, кафе, піцерії і тому подібні заклади, що цілком достатньо для приготування запечених гарнірів, кондитерських виробів або свіжих булочок і хліба до столу і тому подібного. Підприємства з солідним обсягом виробництва використовують подові печі з чотирма і більше подами.
Самі поди бувають двох видів: керамічні і металеві. Металеві поди цінуються за міцність, довговічність і швидкий прогрів, за рахунок чого вони дуже економічні. Але випікати на металевих подах можна виключно з використанням листів і форм для випічки. А ось керамічні поди дозволяють випікати продукцію безпосередньо на їх поверхні, особливо це зручно, якщо продукція що випікається має великі розміри або не стандартні форми. Для того що б було більш просто і зручно встановлювати заготовки в робочу камеру печі передбачені механічні або автоматичні посадчики.
Одним з найбільш важливих та цінних властивостей подових печей є можливість одночасно випікати різні види продукції. Це стало можливо за рахунок того, що кожний ярус оснащується нагрівальними елементами і індивідуальними системами подачі пари. Таким чином, температура розподіляється рівномірно по всій робочій камері без використання вентиляторів. Крім того, завдяки відсутності вентиляторів повністю виключається можливість вібрації. А це означає, що подові печі як не можна краще підходять для випікання бісквітів, суфле і маренгів. Ці ніжні і дуже улюблені покупцями кондитерські вироби завжди виходять пишними і не опадають через обдування і вібрації.
Дуже зручним для виробництва властивістю подових печей є можливість використовувати різні види палива: електрика, тверде, рідке або газоподібне паливо. Для того що б перебудувати піч з одного виду палива на інший в середньому потрібно від шести до восьми годин.
Ще один параметр, який необхідно врахувати при покупці подової печі це тип управління. Сьогодні існує два види управління: електромеханічне і електронне. Електронна панель управління більш сучасна, вона відрізняється високою точністю установки параметрів, користуватися нею досить просто, але вона чутлива до перепадів напруги і вологості. Електромеханічне управління передбачає ручне регулювання всіх параметрів, що може призвести до не точності і помилок. Але такий тип управління не примхливий, зручний і більш дешевий.
Сучасні подові печі компактніше своїх попередниць, вони мають естетичний вигляд, що дозволяє встановлювати їх на виду у покупців. Таким чином, споживач бачить процес приготування і відчуває аромат випічки, що, безсумнівно, пробуджує апетит і бажання купити, навіть якщо спочатку таких намірів не було.
Подові печі Екомакіна являють собою нове покоління хлібопекарського обладнання, надійного і продуктивного, економічного і довговічного, безпечного та зручного в експлуатації.