Подова паротрубная піч BR100

Характерною рисою подових паротрубних печей є наявність спеціальних теплоізоляційних труб. Для того, щоб запустити обладнання, можна використовувати різні види палива: тверде, рідке, газоподібне. При цьому помітна істотна економія, оскільки піч виготовлена із вогнетривкого бетону і скловолокна. Приготовані тут хлібобулочні вироби приємно здивують своїми смаковими характеристиками і привабливим зовнішнім виглядом. Одночасне пропікання всієї борошняної продукції забезпечене за рахунок відсутності обдування. Піч має міцний корпус, зроблений із нержавіючої сталі. Наявність труб зверху і знизу камери дозволяє рівномірно готуватися всім виробам. Система подачі пари індивідуальна для кожної кабіни і може регулюватися окремо. Дана подова паротрубная піч – це чудове дизайнерське рішення, надійність і довговічність.

Характеристики

Площа випікання (м2) 10
Кількість ярусів (N) 4
Довжина печі (мм) 3500
Ширина печі (мм) 1960
Висота печі (мм) 2630
Внутрішні габарити печі (ширина х глибина) (мм) 1200х2080
Висота камери випікання (мм) 210
Споживана потужність (кВт) 0.75
Теплова продуктивність (ккал/год в залежності від типу пальника) 80000
Максимальна температура (оС) 300
Джерела теплової енергії Тверді, рідкі, газоподібні види палива (дрова, зріджений газ, дизельне паливо, мазут)
Маса печі (кг) 6000
Середня витрата палива: Дизельне паливо (л/год) 6.5
Скраплений газ (л/год) 7
Природний газ (м3/ч) 7
Габарити завантажувально-розвантажувального пристрою  
Довжина (мм) 2400
Ширина (мм) 600
Робочий тиск газового пальника (мбар) 21
Робочий тиск води (бар м2 10) 3....5
Задайте питання менеджеру
×
Акції