Потужність мережі (кВт) | 0.37 |
Кількість чаш | 304 |
Висота машини (мм) | 2440 |
Висота тіста на вході (мм) | 920 |
Довжина машини (мм) | 2325 |
Ширина машини (мм) | 2150 |
Висота тіста на виході (мм) | 1200 |
Продуктивність (max) (год) | 1824 |
Діапазон ваги заготовок (гр) | 350-1100 |
Вага машини (кг) | 1480 |
Приблизний час витримки (хв) | 8...10 |
Потужність мережі (кВт) | 0.92 |
Кількість чаш | 820 |
Довжина машини (мм) | 3220 |
Висота тіста на вході (мм) | 855 |
Висота машини (мм) | 2870 |
Ширина машини (мм) | 2150 |
Висота тіста на виході (мм) | 1500 |
Продуктивність (max) (год) | 4800 |
Діапазон ваги заготовок (гр) | 150-650 |
Вага машини (кг) | 2090 |
Приблизний час витримки (хв) | 8...10 |
Потужність мережі (кВт) | 0.74 |
Кількість чаш | 620 |
Висота тіста на вході (мм) | 855 |
Довжина машини (мм) | 3080 |
Висота машини (мм) | 2880 |
Ширина машини (мм) | 2150 |
Висота тіста на виході (мм) | 1500 |
Продуктивність (max) (год) | 3600 |
Діапазон ваги заготовок (гр) | 150-650 |
Вага машини (кг) | 1940 |
Приблизний час витримки (хв) | 8...10 |
Технічні характеристики |
|
||
Потужність мережі |
кВт |
0.75 |
|
Кількість комірок |
шт. |
154 |
|
Висота машини |
мм |
2250 |
|
Ширина машини |
мм |
1700 |
|
Довжина машини |
мм |
1120 |
|
Продуктивність (max) |
год. |
1800-2600 |
|
Діапазон ваги заготовок |
г |
50- 1200 |
|
Вага машини |
kg |
560 |
|
Приблизний час витримки |
хв. |
4…5 |
Технічні характеристики |
|
||
Потужність мережі |
кВт |
0.75 |
|
Кількість комірок |
шт. |
280 |
|
Висота машини |
мм |
2250 |
|
Ширина машини |
мм |
1700 |
|
Довжина машини |
мм |
1720 |
|
Продуктивність (max) |
год. |
1800-2600 |
|
Діапазон ваги заготовок |
г |
50- 1200 |
|
Вага машини |
kg |
800 |
|
Приблизний час витримки |
хв. |
4…8 |
Технічні характеристики |
РM 154
|
|
Потужність мережі , кВт |
0,37 |
|
Количество ячеек, шт. |
154 |
|
Ширина машини, мм |
1680 |
|
Глибина машини, мм |
1645 |
|
Висота машини, мм |
2260 |
|
Висота заготовки на вході, мм |
900 |
|
Висота заготовки на виході, мм |
1100 |
|
Вага заготовки, г |
50-1200 |
|
Маса машини, кг |
700 |
|
Приблизний час витримки, хв |
7-13 |
Після того, як тісто було розділено на шматки потрібної ваги і заокруглене йому необхідно дати можливість «відпочити» або підійти. Якщо упустити цей етап і заготовки з тіста відразу ж без попередньої витримки відправити для формування і випічки, кінцева якість продукції дуже значно впаде. Справа в тому, що під час ділення, обминання і округлення в тісті створюється деяке внутрішнє напруження, ланки каркасу із клейковини частково руйнуються. Тому, якщо відразу після округлення тісто піддати досить серйозному механічному впливу під час закачування і формування погіршиться його структура. У випеченого продукту буде щільний і малопористый м'якуш.
Тому нехтувати попередньою витримкою не слід. Під час витримки найважливішим є мікроклімат, необхідна повна відсутність протягів і дотримання певних температур і вологості інакше тісто не підійде. В таких умовах структура тіста стає пористою і воно збільшується в об'ємі. Для того що б процес бродіння заготовок з тіста проходив під контролем необхідні камери попередньої витримки.
Камери або шафи попередньої витримки це хлібопекарське обладнання, яке забезпечує оптимальний мікроклімат для бродіння тіста і, як правило, є частиною автоматичної лінії по випічці хлібобулочних виробів. По своїй конструкції шафа для витримки являє камеру, усередині якої знаходиться рухомий конвеєр з лотками. Заготовки з тіста поміщаються в лотки і пересуваються всередині камери. Швидкість руху регулюється. Таким чином, заготовки з тіста безпосередньо з тістоокруглювача надходять у камеру попередньої витримки, а потім в тістозакатуючу машину. Для спрощення виробничого процесу передбачено регулювання механізму передачі заготовок з тіста таким чином, що б вони могли надходити на вихід з камери з однієї або з двох сторін.
Час перебування тіста в камері попередньої витримки залежить від вимог технології і властивостей тіста. За допомогою системи управління оператор регулює температуру, рівень вологості і час перебування заготовки в камері витримки.
Для створення певної температури і вологості використовується досить простий механізм. Внизу камери витримки розташований піддон, в який заливається вода. Воду в піддоні нагрівають ТЕНи, внаслідок чого утворюється теплий пар і надходить у камеру. Завдяки підтримці вологості на належному рівні, поверхня заготовок не пересихає і не твердне. Якщо не дотримуватися рівеня вологості під час витримки, поверхня заготовки стане занадто щільною, утворюється кірочка, яка не дає тісту вільно підходити. Із-за тиску на поверхні утворюються тріщини, а м'якушка не набуває належної пористості.
Камерами попередньої витримки обладнуються і великі підприємства і міні-пекарні. Купуючи камеру попередньої витримки необхідно врахувати такі параметри як, місткість, мінімальна і максимальна вага заготовок із тіста, можливість регулювати температуру і рівень вологості, вага і габарити самої камери. Багато моделей камер попередньої витримки мають прозорі двері, що дуже зручно для візуального контролю процесу бродіння.
Якщо ви шукаєте продуктивне, надійне і просте в управлінні обладнання для хлібопекарні або кондитерської, в тому числі камеру попередньої витримки, звертайтеся в наш магазин. У нас ви можете купити нове чи вживане обладнання від відомого турецького виробника Кумкая.