Стандартні камери попередньої витримки PM620

Ця техніка створена для того, щоб здійснити попередню витримку округлених заготовок тіста до їхнього оформлення. Витримка відбувається безперервно, заготовки постійно переміщаються з комірки в комірку. Комірки зроблені із пластика і зовнішнім виглядом нагадують сітку. Вони повністю відповідають санітарним нормам, легкі в догляді, при бажанні їх можна знімати. Мінімальна кількість комірок – 620. Тісто може виходити як зліва, так і справа, як Вам буде зручно, оскільки механізм передачі заготовок можна налаштувати. Контроль швидкості, подвійний вхід і вихід – ось додаткові можливості агрегату.

Характеристики

Потужність мережі (кВт) 0.74
Кількість чаш 620
Висота тіста на вході (мм) 855
Довжина машини (мм) 3080
Висота машини (мм) 2880
Ширина машини (мм) 2150
Висота тіста на виході (мм) 1500
Продуктивність (max) (год) 3600
Діапазон ваги заготовок (гр) 150-650
Вага машини (кг) 1940
Приблизний час витримки (хв) 8...10
Задайте питання менеджеру
×
Акції