Розміри листів (мм) | 600x800 |
Кількість дек (шт.) | 16 |
Довжина печі (мм) | 2000 |
Ширина печі (мм) | 1443 |
Висота печі (max мм) | 2560 |
Для електричних печей (кВт) | 63 |
Площа випічки (м2) | 7,6 |
Потужність мережі (кВт) | 3 |
Теплова потужність (кКал/ч) | 70000 |
Максимальна температура (°C) | 300 |
Вид палива | газ, дизель, електрика |
Вага печі (кг) | 1650 |
Приблизний витрата палива - дизель (л/год) | 8 |
Приблизний витрата палива природний газ (м3/год) | 5,8 |
Робочий тиск води (бар) | 3....4 |
Пальник, робочий тиск газу (мбар) | 21 |
Розміри листів (мм) | 740x980 - 800x1000 |
Кількість дек (шт.) | 16 |
Довжина печі (мм) | 2330 |
Ширина печі (мм) | 1750 |
Висота печі (max мм) | 2700 |
Для електричних печей (кВт) | 80 |
Площа випічки (м2) | 12,8 |
Потужність мережі (кВт) | 3,5 |
Теплова потужність (кКал/ч) | 70000 |
Максимальна температура (°C) | 300 |
Вид палива | Дрова, пелети |
Вага печі (кг) | 2300 |
Приблизний витрата палива- пелети (кг/год) | 8-12 |
Робочий тиск води (бар) | 3....4 |
Розміри дек (мм.) | 600х800 |
Кількість листів (шт.) | 10 |
Довжина печі (мм.) | 2230 |
Висота печі (мм.) | 2100 |
Площа випічки (м2) | 4,8 |
Споживана потужність (кВт.) | 4,5 |
Вид палива | газ, LNG, LPG, дизель |
Вага печі (кг.) | 1300 |
Робочий тиск води (бар.) | 3...4 |
Робочий тиск газового пальника (мбар) | 21 |
Висота печі (max мм) | 2455 |
Ширина печі (мм) | 1405 |
Довжина печі (мм) | 2260 |
Кількість дек (шт.) | 16 - 14 |
Розміри листів (мм) | 600x800 |
Для електричних печей (кВт) | 60 |
Площа випічки (м2) | 7,68 - 6,72 |
Потужність мережі (кВт) | 4,5 |
Теплова потужність (кКал/г) | 60000 |
Максимальна температура (°C) | 300 |
Вид палива | газ,LNG,LPG,дизель |
Вага печі (кг) | 2050 |
Приблизний витрата палива - дизель (л/год) | 6,85 |
Приблизний витрата палива - Lpg (л/год) | 6 |
Приблизний витрата палива - природний газ (м3/г) | 7,3 |
Робочий тиск води (бар) | 3....4 |
Пальник, робочий тиск газу (мбар) | 21 |
Розміри листів (мм) | 600x1000x2 - 1000x1200 |
Кількість дек (шт.) | 15 - 17 |
Довжина печі (мм) | 2870 |
Ширина печі (мм) | 2350 |
Висота печі (max мм) | 2500 |
Для електричних печей (кВт) | 125 |
Площа випічки (м2) | 19,2 |
Потужність мережі (кВт) | 4,5 |
Теплова потужність (кКал/г) | 140 |
Максимальна температура (°C) | 300 |
Вид палива | газ,LNG,LPG,дизель |
Вага печі (кг) | 3650 |
Приблизний витрата палива - дизель (л/год) | 11 |
Приблизний витрата палива - Lpg (л/год) | 12...13 |
Приблизний витрата палива - природний газ (м3/г) | 12...13 |
Робочий тиск води (бар) | 3....4 |
Пальник, робочий тиск газу (мбар) | 21 |
Розмір дек (мм) |
740х980
|
Кількість дек |
17 15
|
Довжина печі (мм) |
2330 |
Ширина печі (мм) |
1750 |
Высота печи (мм) |
2700 |
Для електричних печей (кВт) |
80 |
Площа випічки (м²) |
14.4 12.8 |
Споживана потужність (кВт) |
3.5 |
Теплова потужність (ккал/год) |
70000 |
Максимальна температура (°С) |
300 |
Джерело теплової енергії |
Тверді, рідкі, газоподібні різновиди палива (дрова, зріджений газ, дизельне паливо, мазут) |
Маса печі (кг) |
2300 |
Приблизна витрата палива - дизель |
8 |
Приблизна витрата палива - Lpg |
6.9 |
Приблизна витрата палива - газ |
9.2 |
Рабочий тиск води (бар) |
3…4 |
Рабочий тиск газового пальника (мбар) |
21 |
LIDER 250 S |
пофарбований |
LIDER 250 P |
нержавіючий |
Ротаційні печі універсальні, їх використовують для випікання хліба, булочок або кондитерських виробів, вони є одним з найбільш популярних варіантів і для не великих міні-пекарень, і власного виробництва супермаркетів, і великих хліб комбінатів.
Робота ротаційної печі базується на ротації (переміщенні) продукції, що випікається всередині камери. На практиці це виглядає так, заготовки з тіста поміщаються на деко спеціальної багаторівневого візка, який закочують всередину печі і в процесі випікання він постійно обертається. Необхідну для випікання температуру всередині камери забезпечують ТЕНи, розташовані з боків або по кутах камери. При цьому вбудовані вентилятори забезпечують однакову температуру по всій камері, завдяки чому продукція випікається рівномірно. Саме така конструкція дозволяє отримати випічку без підгорілих або не пропечених ділянок з красивою скоринкою. До того ж, час випікання скорочується досить суттєво, а це значить, що можна отримати набагато більшу кількість готової і головне якісної продукції з меншою витратою часу.
Звичайно ж, існує багато модифікацій ротаційних печей, що дозволяє підібрати оптимальний варіант для кожного окремого випадку. Габарити печі, насамперед, залежать від розміру виробничого приміщення. При цьому навіть не великі печі можуть мати досить солідну продуктивність, яка в більшій мірі залежить від кількості, розміру і формату листів, що вміщаються на візок для ротаційної печі. Існують моделі, розраховані на одночасне випікання на двох візках.
Традиційно, для обертання візки всередині камери печі використовують простий пристрій. Вгорі камери розташований спеціальний обертовий механізм з гачком, за який зачіпається візок. Таким чином, при обертанні візка задіяні його коліщатка. Для підприємств з великим обсягом роботи більш практичним буде використовувати ротаційні печі зі спеціальною обертовою платформою, яка переміщує візок, а коліщатка залишаються нерухомими. Така додаткова опція, звичайно, підвищує ціну печі, але попереджає знос коліс візка, що в свою чергу, зменшує можливість простою з-за їх поломки.
Форма робочої камери ротаційної печі так само може бути різною. Звична прямокутна форма простіша у виконанні і тому печі з такою робочою камерою коштують дешевше. Призматична форма може бути шести або восьмигранною, основна її перевага полягає в більш рівномірному, а значить і більш ефективному, розподілі температури. Ціна ротаційних печей з такою формою робочої камери буде на порядок вище.
Деякі види випічки вимагають певного мікроклімату всередині камери печі, для чого додатково може бути встановлений парогенератор. Крім того, що такий пристрій забезпечить необхідний рівень вологості, з його допомогою ще й вдасться уникнути пересихання продукції і забезпечити красиву глянцеву скоринку, дуже привабливу для покупців.
Аромат свіжої випічки викликає приємні асоціації, але вкрай небажано, щоб пара і гази які виділяються під час роботі печі, потрапляли в навколишнє середовище. Особливо якщо мова йде про власне виробництво супермаркетів або міні-пекарні де піч знаходиться безпосередньо біля прилавка, з якого і реалізується випічка. Для того що б створити комфортну зону біля печі, прибрати неприємний запах і високу температуру її комплектують спеціальним козирком, що представляє собою витяжний зонт, з'єднаний з системою вентиляції.
Купуючи ротаційну піч необхідно визначитися з зручним для вас типом управління. Управління може бути електромеханічним, це простий, надійний і зрозумілий метод, до недоліків якого можна віднести можливість неточності установки параметрів, особливо часу і температури випікання. Інший тип управління електронний відрізняється високим ступенем точності, необхідний режим програмується і задається натисканням однієї кнопки. Додатково електронне управління може комплектуватися дисплеєм, сигналами оповіщення, світлодіодними індикаторами та іншими пристроями, що спрощують і полегшують роботу.
Ротаційні печі Кумкая це печі нового покоління, прості і зручні у використанні, надійні та продуктивні, з естетичним дизайном, що прикрашає інтер'єр закладу.