Потужність мережі (кВт) | 0.55 |
Вага заготовок з тіста (гр) | 20-170 |
Продуктивність (шт) | 2700 |
Довжина тістовироблювача (мм) | 750 |
Висота тістовироблювача (мм) | 900 |
Ширина тістовироблювача (мм) | 440 |
Вага тістовироблювача (кг) | 135 |
Потужність мережі (кВт) | 1.5 |
Вага заготовок з тіста (гр) | 200-1600 |
Продуктивність (шт) | 600-1600 |
Довжина тістоподільної машини (мм) | 1090 |
Висота тістоподільної машини (мм) | 2130 |
Ширина тістоподільної машини (мм) | 1850 |
Кількість поршнів (шт) | 1 |
Вага тістоподільної машини (кг) | 800 |
Потужність мережі, кВт |
1,8 |
Вага заготовок тіста, г |
50-150, 100-450, 200-900 |
Продуктивність, шт/год |
700-3000 |
Ширина тісторозділювача, мм |
700 |
Довжина тісторозділювача, мм |
1600 |
Висота тісторозділювача, мм |
1350 |
Діаметр поршня, мм |
600, 800, 900, 1100, 1300 |
Кількість поршнів, шт |
1 |
Вага тісторозділювача, кг |
385 |
Потужність мережі, кВт |
1,8 |
Вага заготовок тіста, г |
50-200, |
Продуктивність, шт/год |
700-3000 |
Ширина тісторозділювача, мм |
700 |
Довжина тісторозділювача, мм |
1600 |
Висота тісторозділювача, мм |
1350 |
Кількість поршнів, шт |
2 |
Успіх хлібопекарського і кондитерського підприємства залежить від дуже багатьох факторів, і одним з найбільш важливих є якість продукції, яку неможливо досягти без рівномірного і точного поділу загальної маси тіста на шматки-заготовки. Ручна праця на цьому етапі виробництва не може забезпечити ні високу точність, ні продуктивність. Тому, наявність спеціальної машини для ділення тіста являється необхідністю, особливо якщо обсяги випікається продукції досить великі.
Машини для ділення тіста або тісторозділювачі здатні істотно підвищити продуктивність хлібопекарні і якість випічки, а так само в рази знизити кількість браку.
В загальних рисах робота тісторозділювача виглядає так, в приймач завантажують певну кількість тіста, на панелі управління вказую вага/об'єм заготовок і швидкість поділу. Все, далі машина працює сама, швидко, акуратно і безшумно.
Існує дуже багато моделей машин для ділення тіста і кожна з них має свої особливості. Так, наприклад, принцип поділу тіста може бути ваговій або об'ємний. Підприємства з великим оборотом, найчастіше, встановлюють більш продуктивні тістодільники з об'ємним принципом поділу, їх ще називають волюметричними.
Об'ємні тістодільники в свою чергу відрізняються методом розподілу тіста, який може бути вакуумно-поршневим і шнеково-нагнітальним. Якщо хлібопекарня займається виробництвом формових виробів у великих обсягах, то перевага часто віддається саме шнеково-нагнітальним машинам для ділення тіста. Вакуумно-поршневі тісторозділювачі дуже акуратно працюють з будь-якими видами тіста. Тісто відділяється без грубого тиску, тому зберігається його структура та не травмується клейковина, завдяки чому якість продукції підвищується в середньому до 25%.
Ще один важливий критерій, який необхідно враховувати при виборі тісторозділювача це його продуктивність, яка залежить від кількості одержуваних за одну закладку заготовок. Швидкість ділення в деяких моделях, в тому числі тісторозділювачів Екомакіна, має три швидкісних режими, а в якості додаткової опції пропонується автоматичне визначення швидкості роботи. Таким чином, можна підлаштовувати продуктивність обладнання під зміни обсягів роботи так, що б уникнути простоїв або затримок.
Крім того, вибираючи машину для ділення тіста, важливо врахувати її можливість регулювати вагу заготовок з тіста. Наприклад, для булочок заготовки в десятки грамів і для хліба в кілограм і більше. Виробники, як правило, вказують у специфікації можливу максимальну і мінімальну вагу заготовок.
І, ще одне питання, з яким неминуче зіткнетеся при виборі машин для ділення тіста, це виробник. Наш магазин пропонує вам продукцію відомої турецької компанії Кумкая.
Що ви отримаєте, вибираючи тісторозділювачі Екомакіна?