Тунельні печі

  • Обладнання
  • Опис
  • Тунельна піч TF30-3

    Тунельна піч TF30-3

    Ширина стрічки випікання ( m) 3
    Довжина стрічки випікання (m) 30
    Площа випікання (m) 90
    Продуктивність (шт/год) 5400
  • Тунельна піч TF27-3

    Тунельна піч TF27-3

    Ширина стрічки випікання ( m) 3
    Довжина стрічки випікання (m) 27
    Площа випікання (m) 81
    Продуктивність (шт/год) 4860
  • Тунельна піч TF24-3

    Тунельна піч TF24-3

    Ширина стрічки випікання ( m) 3
    Довжина стрічки випікання (m) 24
    Площа випікання (m) 72
    Продуктивність (шт/год) 4300
  • Тунельна піч TF12-3

    Тунельна піч TF12-3

    Ширина стрічки випікання ( m) 3
    Довжина стрічки випікання (m) 12
    Площа випікання (m) 36
    Продуктивність (шт/год) 2160
  • Тунельна піч TF9-3

    Тунельна піч TF9-3

    Ширина стрічки випікання ( m) 3
    Довжина стрічки випікання (m) 9
    Площа випікання (m) 27
    Продуктивність (шт/год) 1620
  • Тунельна піч TF21-3

    Тунельна піч TF21-3

    Ширина стрічки випікання ( m) 3
    Довжина стрічки випікання (m) 21
    Площа випікання (m) 63
    Продуктивність (шт/год) 3780
  • Тунельна піч TF18-3

    Тунельна піч TF18-3

    Ширина стрічки випікання ( m) 3
    Довжина стрічки випікання (m) 18
    Площа випікання (m) 54
    Продуктивність (шт/год) 3240
  • Тунельна піч TF15-3

    Тунельна піч TF15-3

    Ширина стрічки випікання ( m) 3
    Довжина стрічки випікання (m) 15
    Площа випікання (m) 45
    Продуктивність (шт/год) 2700

Найчастіше тунельні печі стають основою виробництва середніх і великих хлібопекарських підприємств, так як саме це обладнання здатне забезпечити безперервне виробництво у великих обсягах. Хліб, булки, батони, пряники, печиво, бісквіти та інші вироби з борошна випікаються в режимі безперервного і постійного потоку. І, що дуже важливо, якість продукції завжди на висоті, хліб має рівномірну, глянцеву і хрустку скоринку, пружний і пористий м'якуш, що забезпечує постійний попит у покупців.

Принцип роботи тунельних печей досить простий, конвеєр одночасно є подом і безпосередньо на ньому розташовуються заготовки з тіста. У процесі руху вироби випікаються і на виході з печі вже маємо готову продукцію.

Температура в робочій камері тунельної печі регулюється не тільки по всій площі, але і окремо на різних ділянках. Крім того, для того що б випічка мала бажану ступінь випікання верху і низу, передбачена система налаштування верхньої і нижньої температури в камері. У бокових частинах печі розташована система циркуляції повітря, завдяки чому досягається оптимальний баланс випікання продукції та забезпечується висока ефективність витрати палива. Харчова нержавіюча сталь, з якої виконана піч, володіє високими ізоляційними властивостями і запобігає виділенню тепла в простір. Таким чином, в робочій камері тунельної печі зберігається необхідна для якісної випічки температура при мінімальній витраті палива, та ще й зберігається комфортна атмосфера в робочій зоні біля печі.

Всі параметри роботи тунельної печі регулюються за допомогою панелі керування, в сучасній версії виконання вона цифрова.

Тунельні печі Кумкая міцно займають лідируючі позиції на світовому ринку хлібопекарського обладнання. Виконані з урахуванням сучасних вимог та норм безпеки, вони здатні забезпечити високу продуктивність з мінімальними витратами робочого часу, енергії і сировини. І, що дуже важливо, постійно високу якість продукції.

Вибір тунельної печі досить не простий, необхідно врахувати безліч аспектів, таких як розміри та особливості виробничого приміщення, планований обсяг і вид продукції, можливості подальшої реконструкції або розширення виробництва і т. д. Тому, індивідуальний підхід до кожного окремого випадку обов'язковий і компанія Екомакіна забезпечує його.

Купуючи тунельні печі Екомакіна, клієнт має можливість вибирати довжину печі від 9 до 36 метрів, що дозволить правильно розташувати обладнання та отримати бажаний обсяг виробництва. Ширина конвеєрної стрічки також обмовляється, вона може становити 2,5 або 3 метри. Для тунельних печей в якості палива використовується природний або скраплений газ, мазут або дизельне паливо. І, що також забезпечує індивідуальний підхід, вид палива можна міняти вже в процесі експлуатації, підлаштовуючись під змінилися обставини. Вантажно-розвантажувальна система тунельної печі може бути автоматизована повністю або частково.

Так як компанія Екомакіна виробляє не тільки печі, але і інше обладнання для хлібопекарень, доступна повна автоматизація всього процесу виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, починаючи від підготовки сировини і закінчуючи упаковкою готової продукції. Автоматичні лінії випічки хліба на основі тунельної печі дуже зручні і практичні у використанні, економічні і продуктивні, а також гарантують високу якість продукції.

Задайте питання менеджеру
×
Акції