Ширина стрічки випікання ( m) | 3 |
Довжина стрічки випікання (m) | 30 |
Площа випікання (m) | 90 |
Продуктивність (шт/год) | 5400 |
Ширина стрічки випікання ( m) | 3 |
Довжина стрічки випікання (m) | 27 |
Площа випікання (m) | 81 |
Продуктивність (шт/год) | 4860 |
Ширина стрічки випікання ( m) | 3 |
Довжина стрічки випікання (m) | 24 |
Площа випікання (m) | 72 |
Продуктивність (шт/год) | 4300 |
Ширина стрічки випікання ( m) | 3 |
Довжина стрічки випікання (m) | 12 |
Площа випікання (m) | 36 |
Продуктивність (шт/год) | 2160 |
Ширина стрічки випікання ( m) | 3 |
Довжина стрічки випікання (m) | 9 |
Площа випікання (m) | 27 |
Продуктивність (шт/год) | 1620 |
Ширина стрічки випікання ( m) | 3 |
Довжина стрічки випікання (m) | 21 |
Площа випікання (m) | 63 |
Продуктивність (шт/год) | 3780 |
Ширина стрічки випікання ( m) | 3 |
Довжина стрічки випікання (m) | 18 |
Площа випікання (m) | 54 |
Продуктивність (шт/год) | 3240 |
Ширина стрічки випікання ( m) | 3 |
Довжина стрічки випікання (m) | 15 |
Площа випікання (m) | 45 |
Продуктивність (шт/год) | 2700 |
Найчастіше тунельні печі стають основою виробництва середніх і великих хлібопекарських підприємств, так як саме це обладнання здатне забезпечити безперервне виробництво у великих обсягах. Хліб, булки, батони, пряники, печиво, бісквіти та інші вироби з борошна випікаються в режимі безперервного і постійного потоку. І, що дуже важливо, якість продукції завжди на висоті, хліб має рівномірну, глянцеву і хрустку скоринку, пружний і пористий м'якуш, що забезпечує постійний попит у покупців.
Принцип роботи тунельних печей досить простий, конвеєр одночасно є подом і безпосередньо на ньому розташовуються заготовки з тіста. У процесі руху вироби випікаються і на виході з печі вже маємо готову продукцію.
Температура в робочій камері тунельної печі регулюється не тільки по всій площі, але і окремо на різних ділянках. Крім того, для того що б випічка мала бажану ступінь випікання верху і низу, передбачена система налаштування верхньої і нижньої температури в камері. У бокових частинах печі розташована система циркуляції повітря, завдяки чому досягається оптимальний баланс випікання продукції та забезпечується висока ефективність витрати палива. Харчова нержавіюча сталь, з якої виконана піч, володіє високими ізоляційними властивостями і запобігає виділенню тепла в простір. Таким чином, в робочій камері тунельної печі зберігається необхідна для якісної випічки температура при мінімальній витраті палива, та ще й зберігається комфортна атмосфера в робочій зоні біля печі.
Всі параметри роботи тунельної печі регулюються за допомогою панелі керування, в сучасній версії виконання вона цифрова.
Тунельні печі Кумкая міцно займають лідируючі позиції на світовому ринку хлібопекарського обладнання. Виконані з урахуванням сучасних вимог та норм безпеки, вони здатні забезпечити високу продуктивність з мінімальними витратами робочого часу, енергії і сировини. І, що дуже важливо, постійно високу якість продукції.
Вибір тунельної печі досить не простий, необхідно врахувати безліч аспектів, таких як розміри та особливості виробничого приміщення, планований обсяг і вид продукції, можливості подальшої реконструкції або розширення виробництва і т. д. Тому, індивідуальний підхід до кожного окремого випадку обов'язковий і компанія Екомакіна забезпечує його.
Купуючи тунельні печі Екомакіна, клієнт має можливість вибирати довжину печі від 9 до 36 метрів, що дозволить правильно розташувати обладнання та отримати бажаний обсяг виробництва. Ширина конвеєрної стрічки також обмовляється, вона може становити 2,5 або 3 метри. Для тунельних печей в якості палива використовується природний або скраплений газ, мазут або дизельне паливо. І, що також забезпечує індивідуальний підхід, вид палива можна міняти вже в процесі експлуатації, підлаштовуючись під змінилися обставини. Вантажно-розвантажувальна система тунельної печі може бути автоматизована повністю або частково.
Так як компанія Екомакіна виробляє не тільки печі, але і інше обладнання для хлібопекарень, доступна повна автоматизація всього процесу виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, починаючи від підготовки сировини і закінчуючи упаковкою готової продукції. Автоматичні лінії випічки хліба на основі тунельної печі дуже зручні і практичні у використанні, економічні і продуктивні, а також гарантують високу якість продукції.