Споживана потужність (кВт) | 1,1 |
Габарити | 1361х764х2096 |
Ширина машини (мм) | 764 |
Глибина машини (мм) | 2096 |
Висота машини (мм) | 1361 |
Висота заготовки на вході (мм) | 1361 |
Висота заготовки на виході (мм) | 688 |
Вага заготовки (гр) | 50-1000 |
Продуктивність (шт/год) | 4000 |
Кількість прес-подушок | 2 |
Кількість циліндрів | 4 |
Вага машини (кг) | 200 |
Споживана потужність (кВт) | 1,3 |
Габарити | 1305х1029х3231 |
Ширина машини (мм) | 1029 |
Глибина машини (мм) | 3231 |
Висота машини (мм) | 1305 |
Висота заготовки на вході (мм) | 1221 |
Висота заготовки на виході (мм) | 607 |
Вага заготовки (гр) | 100-1000 |
Продуктивність (шт/год) | 4000 |
Кількість прес-подушок | 2 |
Кількість циліндрів | 6 |
Вага машини (кг) | 500 |
Споживана потужність (кВт) | 0,55 |
Габарити | 1388х713х2582 |
Ширина машини (мм) | 713 |
Глибина машини (мм) | 2582 |
Висота машини (мм) | 1388 |
Висота заготовки на вході (мм) | 980 |
Висота заготовки на виході (мм) | 741 |
Вага заготовки (гр) | 50-1000 |
Продуктивність (шт/год) | 4000 |
Кількість прес-подушок | 1 |
Кількість циліндрів | 4 |
Вага машини (кг) | 300 |
Технічні характеристики |
|
|
Споживана потужність, кВт |
1,1 |
|
Кількість циліндрів |
4 |
|
Ширина машини, мм |
660 |
|
Глибина машини, мм |
2100 |
|
Висота машини, мм |
1300 |
|
Число прес-подушок |
2 |
|
Продуктивність, шт./год. |
3000 |
|
Вага заготовки, г |
100-1500 |
|
Маса машини, кг |
245 |
Технічні характеристики |
BUSM 2500 Y |
Споживана потужність, кВт |
1,1 |
Кількість циліндрів |
4 |
Ширина машини, мм |
660 |
Глибина машини, мм |
2200 |
Висота машини, мм |
1450 |
Число прес-подушок |
1 |
Продуктивність, шт./год. |
3000 |
Вага заготовки, г |
100-1500 |
Маса машини, кг |
300 |
Технічні характеристики |
BAGET 3500 |
Споживана потужність, кВт |
1,1 |
Кількість валів |
4 |
Ширина, мм |
910 |
Довжина, мм |
2750 |
Висота машини, мм |
1670 |
Кількість пресс-подушок, шт. |
1 |
Продуктивність, шт./ч. |
3600 |
Вага заготовки, г |
50-2000 |
Вага, кг |
690 |
Технічні характеристики |
WARAP 3500 |
Споживана потужність, кВт |
1,1 |
Кількість валів |
4 |
Ширина, мм |
910 |
Довжина, мм |
2750 |
Висота машини, мм |
1670 |
Кількість пресс-подушок, шт. |
1 |
Продуктивність, шт./ч. |
3600 |
Вага заготовки, г |
50-2000 |
Вага, кг |
690 |
Бажання купити що-небудь з хлібобулочних виробів викликає не тільки дражливий аромат і передбачувана насолоди від смаку, але і акуратна, правильна і знайома форма. Сумнівно, що покупець зупинить свій вибір на багетах, рогаликах або батонах, якщо вони будуть мати не рівномірну і не однакову форму. Досягти стабільно відмінного результату при формуванні циліндричної форми будь-яких хлібобулочних виробів дозволяють тістозакатуючі машини.
Тістозакатуюча машина це різновид хлібопекарського обладнання призначеного для надання округленим заготовкам з тіста правильної циліндричної форми. При цьому ще й опрацьовується поверхню тіста, що гарантує утворення гладкої і красивої скоринки при випіканні. Крім того, під час закачування тісто піддається механічним впливам, внаслідок яких пухирці газу, що утворилися під час бродіння, розподіляються більш рівномірно, що дуже важливо для утворення пористої і пружної м'якушки.
Вибираючи модель тістозакатуючі машини, необхідно врахувати вид тіста, з якого будуть випікатися вироби, так як принцип роботи машини для розкочування житнього і пшеничного тіста буде різним.
Житнє тісто пропускається між двома стрічками, при цьому вони можуть рухатися обидві або одна з них являє собою нерухому панель. Зазор між стрічками поступово звужується до виходу і тісто, просуваючись вперед, загортається, утворюючи циліндр.
Тісто з пшеничного борошна більш еластичне і пружне, тому для його закачування необхідний інший алгоритм дій. Принцип роботи тістозакатуючих машин зводитися до трьох основних процесів. Спочатку округлене тісто за допомогою валиків розкачується в млинець. Потім спеціальний пристрій закочує отриманий пласт в рулон. І нарешті, обробляється поверхня рулону з тіста, йому надається остаточний вигляд.
Звичайно ж, конструкція і принцип роботи тістозакатуючих машин постійно вдосконалюється, що б досягти максимально можливої продуктивності без втрати якості.
Один з лідерів на ринку хлібопекарського обладнання, турецька компанія Екомакіна, пропонує тістозакатуючі машини та інше обладнання для хлібопекарні, що задовольняє найвищі сучасні вимоги за якістю і продуктивностю.
Всі тістозакатуючі машини Екомакіна оснащуються системою централізації, завдяки чому заготовка з тіста розкочується, а потім закручується рівномірно і виходить виріб ідеальної форми, без перекосів у ту чи іншу сторону. Оператор має можливість регулювати такі параметри, як товщина розкочування тіста, довжина і розмір рулону, форма верху виробу (плоска або опукла). Обладнання працює з мінімальним рівнем шуму, участь людини зводиться до вказівки робочих параметрів. Машини для закачування тіста Екомакіна оснащуються коліщатками, завдяки чому їх легко при необхідності переміщати в інше місце.
Промислові тістозакатуючі машини здатні впоратися з великими обсягами роботи, зберігаючи якість продукції. Їх легко інтегрувати в систему автоматичного випікання хліба. Так само компанія Екомакіна пропонує тістозакатуючу машину для міні-пекарні, вона оснащується дизайнерським циліндром, який надає виробу особливий, який легко впізнати покупцеві, зовнішній вигляд.
Тістозакатуючі машини Екомакіна це хлібопекарське обладнання нового покоління, розроблене з урахуванням найсучасніших вимог до якості випічки, а також відповідно міжнародним стандартам та нормам безпеки і якості.