Стандартні камери попередньої витримки BHDM 2000

Машина попередньої витримки, яка була розроблена спеціально для холодного і жаркого клімату, за допомогою барабана завантажує тісто, яке надходить з тістозаокруглювальної конічної машини. Усередині машини заготовки тіста рівномірно розподіляються. Процес триває у холодному кліматі 8,5 хвилин, у жаркому – 4,5 хвилини, після чого заготовки тіста потрапляють в тістозакатні машини. Завдяки тому, що слоти для транспортування механізму розфасовки нейлонові і можуть зніматися, процес очистки машини стає більш легким і гігієнічним. Скляні кришки дозволяють спостерігати за процесом. Завдяки вмонтованим колесам, можна легко змінювати місцезнаходження.

Характеристики

Технічні характеристики

BHDM 2000

Потужність мережі

кВт

0.75

Кількість комірок

шт.

154

Висота машини

мм

2250

Ширина машини

мм

1700

Довжина машини

мм

1120

Продуктивність (max)

год.

1800-2600

Діапазон ваги заготовок

г

50- 1200

Вага машини

kg

560

Приблизний час витримки

хв.

4…5

Повідомлення з сайту
×
Зворотний дзвінок
×
Акції