Машина попередньої витримки, яка була розроблена спеціально для холодного і жаркого клімату, за допомогою барабана завантажує тісто, яке надходить з тістозаокруглювальної конічної машини. Усередині машини заготовки тіста рівномірно розподіляються. Процес триває у холодному кліматі 8,5 хвилин, у жаркому – 4,5 хвилини, після чого заготовки тіста потрапляють в тістозакатні машини. Завдяки тому, що слоти для транспортування механізму розфасовки нейлонові і можуть зніматися, процес очистки машини стає більш легким і гігієнічним. Скляні кришки дозволяють спостерігати за процесом. Завдяки вмонтованим колесам, можна легко змінювати місцезнаходження.
Технічні характеристики |
|
||
Потужність мережі |
кВт |
0.75 |
|
Кількість комірок |
шт. |
154 |
|
Висота машини |
мм |
2250 |
|
Ширина машини |
мм |
1700 |
|
Довжина машини |
мм |
1120 |
|
Продуктивність (max) |
год. |
1800-2600 |
|
Діапазон ваги заготовок |
г |
50- 1200 |
|
Вага машини |
kg |
560 |
|
Приблизний час витримки |
хв. |
4…5 |