Ця техніка створена для того, щоб здійснити попередню витримку округлених заготовок тіста до їхнього оформлення. Витримка відбувається безперервно, заготовки постійно переміщаються з комірки в комірку. Комірки зроблені із пластика і зовнішнім виглядом нагадують сітку. Вони повністю відповідають санітарним нормам, легкі в догляді, при бажанні їх можна знімати. Тісто може виходити як зліва, так і справа, як Вам буде зручно, оскільки механізм передачі заготовок можна налаштувати. Контроль швидкості, подвійний вхід і вихід – ось додаткові можливості агрегату.
Технічні характеристики |
РM 154
|
|
Потужність мережі , кВт |
0,37 |
|
Количество ячеек, шт. |
154 |
|
Ширина машини, мм |
1680 |
|
Глибина машини, мм |
1645 |
|
Висота машини, мм |
2260 |
|
Висота заготовки на вході, мм |
900 |
|
Висота заготовки на виході, мм |
1100 |
|
Вага заготовки, г |
50-1200 |
|
Маса машини, кг |
700 |
|
Приблизний час витримки, хв |
7-13 |