Ця техніка створена для того, щоб здійснювати попередню витримку округлених заготовок тіста до їхнього оформлення. Витримка відбувається безперервно, заготовки постійно переміщуються з комірки в комірку. Комірки зроблені із пластика і зовнішнім виглядом нагадують сітку. Вони повністю відповідають санітарним нормам, легкі в догляді, при бажанні їх можна знімати. Заготовки тіста можуть важити в діапазоні 50 – 1000 г, комірок усього 280 штук. За годину вийде максимум 2800 заготовок. Тісто може виходити як зліва, так і справа, як Вам буде зручно, оскільки механізм передачі заготовок можна налаштувати. Контроль швидкості, подвійний вхід і вихід – ось додаткові можливості агрегату. За бажанням можна підключити тісторозподільну машину, тістоокруглювач і тістозакаточну машину, для цього камери обладнані трьома розетками.
Потужність мережі (кВт) | 0.37 |
Кількість чаш | 280 |
Висота машини (мм) | 2260 |
Довжина машини (мм) | 2325 |
Ширина машини (мм) | 2220 |
Висота тіста на вході (мм) | 900 |
Висота тіста на виході (мм) | 1200 |
Продуктивність (max) (год) | 2800 |
Діапазон ваги заготовок (гр) | 150-650 |
Вага машини (кг) | 1050 |
Приблизний час витримки (хв) | 8...10 |