Споживана потужність (кВт) |
1,5/2,5 |
Ширина машини (мм) |
560 |
Глибина машини (мм) |
1070 |
Висота машини (мм) |
1260 |
Ємність діжі (тіста) (кг) |
40 |
Ємність діжі (борошно) (кг) |
25 |
Маса машини (кг) |
250 |
Швидкість обертання двигуна діжі (об/хв) |
10/20 |
Швидкість обертання двигуна спіралі (об/хв) |
105/210 |
Споживана потужність (кВт) |
1/1,6 |
Ширина машини (мм) |
530 |
Глибина машини (мм) |
1070 |
Висота машини (мм) |
850 |
Ємність діжі (тіста) (кг) |
30 |
Ємність діжі (борошно) (кг) |
20 |
Маса машини (кг) |
155 |
Швидкість обертання двигуна діжі (об/хв) |
10/20 |
Швидкість обертання двигуна спіралі (об/хв) |
105/210 |
Споживана потужність (кВт) |
0,6/0,9 |
Ширина машини (мм) |
430 |
Глибина машини (мм) |
1070 |
Висота машини (мм) |
850 |
Ємність діжі (тіста) (кг) |
20 |
Ємність діжі (борошно) (кг) |
12 |
Маса машини (кг) |
145 |
Швидкість обертання двигуна діжі (об/хв) |
10/20 |
Швидкість обертання двигуна спіралі (об/хв) |
105/210 |
Споживана потужність (кВт) |
18,5 |
Ширина машини (мм) |
745 |
Глибина машини (мм) |
1285 |
Висота машини (мм) |
1420 |
Ємність діжі (тіста) (кг) |
150 |
Ємність діжі (борошно) (кг) |
250 |
Маса машини (кг) |
1820 |
Діаметр діжі (мм) |
1015 |
Швидкість обертання двигуна діжі (об/хв) |
710…1440 |
Швидкість обертання двигуна спіралі (об/хв) |
720…1440 |
Споживана потужність (кВт) |
13,1 |
Ширина машини (мм) |
1070 |
Глибина машини (мм) |
2070 |
Висота машини (мм) |
1420 |
Ємність діжі (тіста) (кг) |
250 |
Ємність діжі (борошно) (кг) |
150 |
Маса машини (кг) |
1360 |
Діаметр діжі (мм) |
1000 |
Висота діжі (мм) |
480 |
Швидкість обертання двигуна діжі (об/хв) |
10,5/21 |
Швидкість обертання двигуна спіралі (об/хв) |
105/210 |
Споживана потужність (кВт) |
10,1 |
Ширина машини (мм) |
1020 |
Глибина машини (мм) |
2070 |
Висота машини (мм) |
1420 |
Ємність діжі (тіста) (кг) |
200 |
Ємність діжі (борошно) (кг) |
125 |
Маса машини (кг) |
1300 |
Діаметр діжі (мм) |
900 |
Висота діжі (мм) |
480 |
Швидкість обертання двигуна діжі (об/хв) |
10,5/21 |
Швидкість обертання двигуна спіралі (об/хв) |
105/210 |
Споживана потужність (кВт) |
10,1 |
Ширина машини (мм) |
1020 |
Глибина машини (мм) |
2070 |
Висота машини (мм) |
1420 |
Ємність діжі (тіста) (кг) |
200 |
Ємність діжі (борошно) (кг) |
125 |
Маса машини (кг) |
1290 |
Діаметр діжі (мм) |
900 |
Виоота діжі (мм) |
430 |
Швидкість обертання двигуна діжі (об/хв) |
10,5/21 |
Швидкість обертання двигуна спіралі (об/хв) |
105/210 |
Якщо розглядати технологічний процес приготування виробів з борошна, то заміс тіста є одним з вирішальних етапів, що визначає подальшу можливість розділу і обробки тіста і, в кінцевому підсумку, якість випічки. Крім того приготування і замішування тіста вимагає чималих фізичних зусиль і часу. Тому, в сучасних реаліях навіть в домашніх умовах все рідше тісто замішують вручну, віддаючи перевагу машинам для замісу тіста. Ну а якщо говорити про масове виробництво хлібобулочних і кондитерських виробів в будь-яких обсягах, то наявність тістоміса або міксера є обов'язковою умовою для успішності підприємства.
Асортимент побутових і промислових машин для замішування тіста, представлений на сучасному ринку, неймовірно різноманітний. Існує кілька конструкцій тістомісів, розроблених спеціально під різні види тіста.
Горизонтальний тістоміс призначений для замісу крутого тіста, наприклад, для чебуреків, пельменів, пряників. Спіральні тістоміси призначені для роботи з дріжджовим тістом. Планетарний тістоміс використовується найчастіше на професійних кухнях ресторанів, кафе тощо. Справа в тому, що тістоміси такого типу оснащуються кількома видами насадок, використовуючи які можна не тільки замісити тісто, але і обробити фарш, картопляне пюре і т. д. Вилочний тістоміс завдяки особливій формі місильного органу, імітує заміс руками.
Тістомісильні машини можуть використовуватися автономно, або ж їх включають до складу автоматичної лінії по випічці хліба, все залежить від специфіки виробництва. Вивантаження тіста може бути повністю або частково автоматизоване. У будь-якому випадку, участь людини в процесі вимішування тіста зводиться до мінімуму, потрібно тільки завантажити інгредієнти згідно з рецептурою, вказати параметри роботи та включити тістоміс. Інгредієнти так само можуть додаватися і в процесі роботи обладнання. У такому разі, якщо не передбачено спеціальне віконце з захисною сіткою, при відкриванні кришки тістоміс автоматично зупиняється, що запобігає можливість отримання травми працівником.
Продуктивність тістоміса в більшій мірі залежить від розмірів діжі, крім того діжа може бути стаціонарною, підкотною і перекидною. Для того що б визначитися з вибором розміру і конструкції діжі необхідно врахувати ступінь автоматизації виробництва, специфіку обладнання що входить в комплекс і, звичайно ж, обсяги виробництва.
Визначитися з вибором машини для замішування тіста буває дуже не просто і краще не нехтувати професійною допомогою. Ми готові дати повну інформацію на всі ваші питання і пропонуємо великий вибір нового та вживаного обладнання для хлібопекарні.
Зокрема у нас ви можете купити тістомісильні машини турецької компанії Екомакіна, яка відома на світових ринках як надійний і відповідальний виробник.
Спіральні тістоміси Екомакіна забезпечать економію енергії та часу, так як завдяки новим розробкам, вони швидше справляються з виконанням своїх функцій без втрати якості. Нержавіюча сталь, з якої виготовляють діжі, стійки і спіралі, володіє високими гігієнічними показниками і простотою у догляді. Передбачено два способи керування машинами для замісу тіста: автоматичний і ручний. Вилочний тістоміс Екомакіна ретельно перемішує всі інгредієнти, забезпечуючи якісний заміс тіста.