Спіральні тістомісильні машини значно скорочують час замісу, таким чином зменшуються витрати енергії і часу. Діжа, стійка і спіраль виготовлені із нержавіючої сталі та імпортуються з Європи. Можливе приготування будь-яких видів і сортів тіста. Забезпечують рівномірний заміс. Є як автоматичні, так і ручні функції управління. Налаштовується також і час замісу. Обертання діжі – в обох напрямках. Досягається дуже високий результат, особливо під час приготування тонких сортів тіста. Моделі EPM-К 100 комплектуються перекидачем діжі, що дозволяє розвантажити готове тісто в бункер тістоділильної машини без втрат у часі. Перекидач діжі має гідравлічний привід. Завдяки вмонтованим колесам, можна легко змінити розташування машини.
Технічні характеристики |
EPM-К 100
|
Споживана потужність, кВт |
4,1 |
Ширина машини, мм |
850 |
Висота машини, мм |
1430 |
Глибина машини, мм |
1520 |
Маса, кг |
680 |
Об’єм діжі (тісто), кг |
100 |