Спіральні тістомісильні машини значно скорочують час замісу, таким чином зменшуються витрати енергії і часу. Діжа, стійка і спіраль виготовлені із нержавіючої сталі та імпортуються з Європи. Можливе приготування будь-яких видів і сортів тіста. Забезпечують рівномірний заміс. Є як автоматичні, так і ручні функції управління. Налаштовується також і час замісу. Досягається дуже високий результат, особливо під час приготування тонких сортів тіста.
Технічні характеристики |
EPM-H-40 |
Споживана потужність, кВт |
3 kw
|
Ширина машини, мм |
560 |
Висота машини, мм |
1000 |
Глибина машини, мм |
1080 |
Маса, кг |
355 |
Параметри діжі |
|
Глибина, мм |
310 |
Діаметр діжі, мм |
510 |
Об’єм діжі (борошно), кг |
25 |
Об’єм діжі (тісто), кг |
40 |