Усі сучасні інноваційні технології покладені в основу спіральних тістомісильних машин. Великою перевагою даного обладнання є економія енергії і часу за рахунок зменшення часу замісу. Основні деталі машини виготовлені за всіма європейськими стандартами з нержавіючої сталі, яка гарантує тривалу експлуатацію. Даний агрегат підходить для будь-якого тіста. Воно виходить якісним і однорідним, добре вимішаним. Управління можна здійснювати як вручну, так і автоматично. Час замісу регулюється. Діжа може обертатися в будь-яку сторону. Вона здатна переробити 130 кг борошна. У результаті вийде 200 кг тіста. Забезпечена висока ступінь продуктивності, особливо при роботі з тістом тонких сортів. Модель SP 200K вдосконалена за рахунок перекидача діжі з гідравлічним приводом, який ще більше скоротить час роботи. Мобільність пристрою забезпечена наявністю коліс.
Споживана потужність (кВт) | 7.5...11 2 |
Ширина машини (мм) | 1562 |
Глибина машини (мм) | 1995 |
Висота машини (мм) | 1750 |
Ємність діжі (кг, борошно) | 130 |
Ємність діжі (кг, тісто) | 200 |
Діаметр діжі (мм) | 945 |
Швидкість обертання двигуна спіралі (об./хв) | 82...162 |
Швидкість обертання двигуна діжі (об./хв) | 12 |
Маса (кг) | 1750 |