Автоматична подова хлібопекарська лінія OT100-2

Автоматичні лінії для випічки хлібопекарських виробів дозволять Вам істотно заощадити час і досягти відмінних смакових якостей, а простота і легкість управління принесе тільки задоволення від використання даного пристрою. Простежити за роботою агрегату зможе навіть одна чи дві людини за зміну. Лінії мають наступні складові:

  • подові печі з паротрубною системою нагрівання;
  • машину попереднього завантаження;
  • конвеєрну стрічку завантаження піддонів;
  • автоматичний навантажувач / розвантажник;
  • конвеєрну стрічку виходу готової продукції;
  • конвеєрну стрічку для охолодження готової продукції;
  • сенсорну панель управління.

Характеристики

Площа випічки (m2) 20
Потужність мережі (квт) 11,5
Ширина (mm) 4000
Довжина (mm) 11500
Висота (mm) 2800
Повідомлення з сайту
×
Зворотний дзвінок
×
Акції
×