Конвекційна піч для борошняних і кондитерських виробів може працювати, використовуючи одночасно різні налаштування для випікання. У верхньому конвекційному відділі з 10 дек можна випікати борошняні вироби, торти, пироги тощо. Парова система працює незалежно від усієї печі в окремому блоці. Шафа для вистоювання полегшує процес виробництва дріжджових і заморожених продуктів. Конвекційні печі застосувують як додаткове обладнання для невеликих виробництв кондитерських цехів, ресторанів, барів, булочних і кондитерських. Призначені для випічки широкого асортименту пекарної продукції. Мають декоративний зовнішній вигляд.
Модель |
STELLA 10 |
Електрична потужність, кВТ |
22 |
Розмір дека, мм |
400*600 |
Відстань між деками, мм |
80 |
Висота, мм |
1250 |
Глибина, мм |
1050 |
Довжина, мм |
1000 |
Вага печі, кг |
350 |
Кількість дек, шт. |
10 |