Конвекційна кондитерська піч STELLA 10

Конвекційна піч для борошняних і кондитерських виробів може працювати, використовуючи одночасно різні налаштування для випікання. У верхньому конвекційному відділі з 10 дек можна випікати борошняні вироби, торти, пироги тощо. Парова система працює незалежно від усієї печі в окремому блоці. Шафа для вистоювання полегшує процес виробництва дріжджових і заморожених продуктів. Конвекційні печі застосувують як додаткове обладнання для невеликих виробництв кондитерських цехів, ресторанів, барів, булочних і кондитерських. Призначені для випічки широкого асортименту пекарної продукції. Мають декоративний зовнішній вигляд.

Характеристики

Модель

STELLA 10

Електрична потужність, кВТ

22

Розмір дека, мм

400*600

Відстань між деками, мм

80

Висота, мм

1250

Глибина, мм

1050

Довжина, мм

1000

Вага печі, кг

350

Кількість дек, шт.

10

Повідомлення з сайту
×
Зворотний дзвінок
×
Акції
×