Дека конвекційних печей рівномірно прогріваються за рахунок циркуляції тепла, що виходить із внутрішніх вентиляторів. Матеріал виготовлення хлібопекарських агрегатів – нержавіюча сталь. Конвекційні печі стануть в нагоді у будь-якому закладі: ресторані, кафе, барі, кондитерському цеху, магазині, булочній тощо. Устаткування підійде для випічки різних форм і розмірів. Воно має стильний дизайн і стане окрасою будь-якого інтер'єру. Піч комплектується 6 деками. Устаткування важить 245 кг.
Площа випічки (м2) | 1,44 |
Кількість дек (шт) | 6 |
Розміри листів (мм) | 400x600 |
Відстань м/у листами (мм) | 80 |
Ширина (мм) | 970 |
Довжина (мм) | 1460 |
Висота (мм) | 1500 |
Тепловіддача (Ккал / год) | ......... |
Потужність електр.під'єднань (кВт) | 14,5 |
Вага печі (кг) | 245 |
Види палива | ЕЛЕКТРИКА |